Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Βορίδης: Δεν σκεφτόμαστε πρόωρες εκλογές
[Tribune]: Βορίδης: Δεν σκεφτόμαστε πρόωρες εκλογές

[Tribune]: Βορίδης: Δεν σκεφτόμαστε πρόωρες εκλογές

Τη συνέχιση του κυβερνητικού έργου στο υπουργείο Εσωτερικών προέταξε ο αρμόδιος υπουργός Μάκης Βορίδης μιλώντας στο Θέμα FM 104,6.

Ο κ. Βορίδης τόνισε πως δεν υπάρχουν σκέψεις για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ αναρωτήθηκε για τη συζήτηση που έχει αναπτυχθεί στον δημόσιο διάλογο γύρω από την πρόθεση της κυβέρνησης να «κάψει» την απλή αναλογική, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως με το νέο εκλογικό νόμο που ψήφισε η ΝΔ καταργείται το μπόνους των 50 εδρών στις περιπτώσεις συνεργασιών.

Απαντώντας δε, στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί «δεξιότερης στροφής» της Κυβέρνησης με την μετακίνηση του ιδίου στο υπουργείο Εσωτερικών και την υπουργοποίηση του κ. Στύλιου και της κ. Βούλτεψη, ο υπουργός υπενθύμισε πως τα πρόσωπα αυτά ήταν και πριν τον ανασχηματισμό στο κόμμα.

«Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος να πηγαίνουν όλα τα πράγματα δεξιά, αλλά θα μου επιτρέψετε να πω πως αυτές οι αναλύσεις είναι απολύτως επιδερμικές και επιφανειακές γιατί το σημαντικό είναι οι πολιτικές που εφαρμόζονται.

Εδώ οι πολιτικές που εφαρμόζονται είναι οι πολιτικές που έχει εγκρίνει ο Ελληνικός λαός, επιλέγοντας τη Νέα Δημοκρατίαως κυβέρνηση και με το πρόγραμμα της και τις προγραμματικές δηλώσεις που έχει κάνει και ενέκρινε η Βουλή, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Το σημαντικό για τον λαό μας δεν είναι αν θα είναι ο Θεοδωρικάκος ή ο Βορίδης στο Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά οι πολιτικές που θα εφαρμοστούν, πως θα βελτιωθεί μέσα από αυτές η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, πως θα ενισχύσουμε την αξιοκρατία στη Δημόσια Διοίκηση» τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!