Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο Βελόπουλος ζητά να τηρήσουν οι Σκοπιανοί τη Συμφωνία των Πρεσπών και διαστρεβλώνει δήλωση του Δένδια
[Tribune]: Ο Βελόπουλος ζητά να τηρήσουν οι Σκοπιανοί τη Συμφωνία των Πρεσπών και διαστρεβλώνει δήλωση του Δένδια

[Tribune]: Ο Βελόπουλος ζητά να τηρήσουν οι Σκοπιανοί τη Συμφωνία των Πρεσπών και διαστρεβλώνει δήλωση του Δένδια

Για μια ακόμη φορά καταφεύγει στη διασπορά ψευδών ειδήσεων η ακροδεξιά «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, διαστρεβλώνοντας δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στο κυριακάτικο «Έθνος» αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το λαϊκίστικο κόμμα, που τρέφει μεγάλο θαυμασμό στο «ξανθό γένος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι, «Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δένδιας σε συνέντευξη του σε συνέντευξη του σε Κυριακάτικη εφημερίδα δήλωσε ότι, η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών, μεταμορφώθηκε, σε “σχέση εμπιστοσύνης με κάποιες αδυναμίες”! Την ίδια στιγμή οι σκοπιανοί έχουν κάνει την συμφωνία κουρελόχαρτο, παραβιάζοντας κάθε άρθρο της. Η κυβέρνηση και ο κ. Δένδιας μπορεί να έχουν πάθει επιλεκτική αμνησία. Να είναι σίγουροι όμως ότι ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά».

Πρώτον, αρχικά πρέπει να σημειώσουμε πώς με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε ότι και η «Ελληνική Λύση» υπερασπίζεται τη Συμφωνία των Πρεσπών, αφού κατηγορεί τους Σκοπιανούς ότι την έχουν κάνει «κουρελόχαρτο, παραβιάζοντας κάθε άρθρο της», ζητώντας κατ΄ουσία την εφαρμογή της.

Δεύτερον, προσάπτει στον Νίκο Δένδια ότι αναφέρθηκε σε «κάποιες αδυναμίες» της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ ο κ. Δένδιας στην πραγματικότητα αναφέρθηκε σε «χτυπητές αδυναμίες».

Δηλαδή, το κόμμα του κ. Βελόπουλου βάζει στο στόμα του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών λόγια που δεν είπε.

Αυτό είναι άθλιο και ανήθικο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!