Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Τζάκρη: «Απούσα η Ελλάδα από την διεθνή έκθεση Εxpo Dubai 2020»
[Tribune]: Τζάκρη: «Απούσα η Ελλάδα από την διεθνή έκθεση Εxpo Dubai 2020»

[Tribune]: Τζάκρη: «Απούσα η Ελλάδα από την διεθνή έκθεση Εxpo Dubai 2020»

«Απούσα η Ελλάδα από την διεθνή έκθεση Εxpo Dubai 2020», αναφέρει εμφατικά σε ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχης Απόδημου Ελληνισμού, Θεοδώρα Τζάκρη.

Η πρώην υπουργός επισημαίνει ότι, «η ΕΧΡΟ Dubai 2020, αποτελεί το μεγαλύτερο παγκόσμιο εκθεσιακό – πολιτιστικό γεγονός» και προσθέτει ότι «διοργανώνεται από την BIE (Διεθνής Εκθεσιακή Αρχή) κάθε 5 χρόνια και σε διαφορετική χώρα».

«Φέτος«, συνεχίζει η κα. Τζάκρη, «μετά την αναβολή της για ένα έτος λόγω κορωνοϊού, άνοιξε τις πύλες της στο Dubai.

»Στην έκθεση που θα διαρκέσει 6 μήνες θα συμμετάσχουν 192 χώρες και αναμένεται να ξεναγηθούν στα Εθνικά περίπτερα των χωρών τουλάχιστον 25 εκατομμύρια επισκέπτες.

»Στις 30 Σεπτεμβρίου έγιναν με μεγαλοπρέπεια τα εγκαίνια της έκθεσης.

»Μόνο που το ελληνικό περίπτερο», τονίζει η κα. Τζάκρη, «ήταν είναι ένα άδειο περίπτερο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 1988, που η Ελλάδα συμμετέχει στην έκθεση αυτή.

»Δεν είχε τίποτε άλλο εκτός από μια τεράστια αφίσα που το καλύπτει με το λογότυπο “Greece today tomorrow” και τα δομικά και θεματικά του στοιχεία.

»Τα στελέχη της Enterprise Greece τα οποία θα υποστήριζαν το ελληνικό περίπτερο δεν έχουν πάρει ακόμη την έγκριση να μεταβούν στο Dubai και βρίσκονται ακόμη στην Αθήνα», επισημαίνει η βουλευτής και πρώην υπουργός.

«Δεν έχει επίσης, ακόμη προσληφθεί το επιτόπιο προσωπικό το οποίο είναι αναγκαίο να υποστηρίξει τις δραστηριότητες του περιπτέρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!