Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Τσίπρας: Τα τρία πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τις εκλογές
[Tribune]: Τσίπρας: Τα τρία πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τις εκλογές

[Tribune]: Τσίπρας: Τα τρία πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τις εκλογές

Στα δημοφιλέστερα ερωτήματα των μελών του iSYRIZA απαντάει ζωντανά ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη εκδήλωση του iAsk & Watch.

Ο κ. Τσίπρας απαντά στα 20 δημοφιλέστερα ερωτήματα των μελών του iSYRIZA, τα οποία ψηφίστηκαν από χιλιάδες μέλη της πλατφόρμας μέσω μιας καινοφανούς συμμετοχικής διαδικασίας.

Σε ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να ασκήσει αντιπολίτευση γιατί για την ώρα δεν παρατηρείται δυναμισμός ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε:

«Αυτό το ακούω πιο πολύ από τους συριζαίους και είναι λογικό οι δικοί μας άνθρωποι να θέλουν πιο δυναμική απόδοση. Δεν ξέρω αν αυτό πάντοτε είναι αποτελεσματικό.

Ο ελληνικός λαός έκρινε με τις εκλογές αυτό που έκρινε. Εμείς για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη στις επόμενες εκλογές πρέπει να κάνουμε τρία πράγματα: Να έχουμε τον κόσμο που μας ψήφισε δικαιωμένο, να καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα μεγάλο μέρος της αποχής και να πάρουμε και ένα ποσοστό των ανθρώπων που ψήφισαν τη ΝΔ γιατί πίστεψαν ότι θα γίνει πιο γαλανός ο ουρανός, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα τα δεινά που έχουν συσσωρευτεί στη χώρα κλπ.

Αυτό τον κόσμο για να τον πείσεις δεν είναι δεδομένο ότι πρέπει να φωνάζεις και να σπαρταράς. Πρέπει να κάνεις δυναμική αντιπολίτευση αλλά εμπεριστατωμένη και όταν φωνάζεις και σηκώνεις τον τόνο περισσότερο να είναι κατανοητό γιατί σηκώνεις τον τόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!