Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης όσο φθείρεται τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται
[Tribune]: Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης όσο φθείρεται τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται

[Tribune]: Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης όσο φθείρεται τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι βρισκόμαστε σε περίοδο έντονης και ταχείας κυβερνητικής φθοράς και τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο φθείρεται τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μίλησε για την πανδημία, την αστυνομική αυθαιρεσία, τα σκάνδαλα και τη σκανδαλολογία της κυβέρνησης, την οικονομία αλλά και την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικότερα η ομιλία του:

«Οι ευθύνες για το ΕΣΥ είναι συντριπτικές.

»Τον τελευταίο 1,5 μήνα βρισκόμαστε σε μια περίοδο έντονης και ταχείας κυβερνητικής φθοράς.

»Από το γλέντι στην Ικαρία και μετά έχει αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ της κυβερνητικής αξιοπιστίας και αυτό σε συνδυασμό με την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας αλλά και τη συσσωρευμένη κούραση των πολιτών, δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα κοινωνικής δυσαρέσκειας που δεν είναι εύκολο να αναχαιτιστεί από τα συστημικά καλοπληρωμένα ΜΜΕ» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως είπε, «τα δεδομένα αλλάζουν. Και θα αλλάζουν ολοένα και περισσότερο όσο βαθαίνει η δυσαρέσκεια των πολιτών.

»Ως προς τη πανδημία είναι προφανές ότι επιχείρησαν να δοξαστούν ακόπως.

»Μόνο και μόνο επειδή πήραν την απόφαση του πρώτου lockdown.

»Πράγματι λοιπόν πέρυσι την Άνοιξη, στο πρώτο κύμα της πανδημίας, πήγαμε καλά, ακριβώς επειδή ο ιός δεν πέρασε στη κοινότητα.

»Ωστόσο από το άνοιγμα του τουρισμού δίχως σχέδιο μέχρι την ιδεοληπτική στάση μη ενίσχυσης του ΕΣΥ και τον απόλυτο ερασιτεχνισμό στο σχεδιασμό επιδημιολογικής επιτήρησης, έχουμε σήμερα, ένα χρόνο μετά, οδηγηθεί σε ένα παρατεταμένο και αναποτελεσματικό lockdown πέντε μηνών, το πιο παρατεταμένο στην Ευρώπη, και ταυτόχρονα στην κατάρρευση των δημόσιων νοσοκομείων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!