Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Θεοδωρικάκος: Η ελληνική κοινωνία δεν έχει διάθεση για συγκρούσεις και φασαρίες
[Tribune]: Θεοδωρικάκος: Η ελληνική κοινωνία δεν έχει διάθεση για συγκρούσεις και φασαρίες

[Tribune]: Θεοδωρικάκος: Η ελληνική κοινωνία δεν έχει διάθεση για συγκρούσεις και φασαρίες

Στην αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, την ενίσχυση της παρουσίας των αστυνομικών στις γειτονιές της Αττικής, στην επιτυχία, όπως είπε, των μέτρων κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της ΔΕΘ και στη συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ με την Αυτοδιοίκηση, την πορεία των εμβολιασμών στην ΕΛ.ΑΣ και στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στα διάφορα εκλογικά σενάρια, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ», σημείωσε πως «η ελληνική κοινωνία, ύστερα από μία δύσκολη δεκαετία, έχει ανάγκη από ηρεμία κι έχει διάθεση για επικράτηση της φωνής της λογικής, του μέτρου, του ρεαλισμού, δεν νομίζω ότι έχει διάθεση ούτε για συγκρούσεις, ούτε για φασαρίες».

Ο υπουργός επαίνεσε την άριστη, όπως είπε, συνεργασία που είχε η Αστυνομία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, που είχε ως αποτέλεσμα να εξελιχθούν ομαλά τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Αναφερόμενος στο θέμα της αστυνόμευσης, επισήμανε πως «υπάρχουν δύο θέματα που είναι κρίσιμα ζητούμενα και στα οποία η αστυνομία έχει πετύχει μία σειρά πράγματα, αλλά μπορεί να πετύχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και τα οποία θεωρώ χρήσιμα.

»Το πρώτο και βασικό είναι να αυξηθεί η παρουσία της Αστυνομίας στις γειτονιές, παντού, και ιδίως στο λεκανοπέδιο Αττικής, στο οποίο βρίσκεται το 70% της εγκληματικότητας» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Θα συνεχιστεί η αστυνόμευση με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., θα επιδιώξουμε να ενδυναμώσουμε τα Αστυνομικά Τμήματα, διότι από παντού μου αναφέρονται προβλήματα υποστελέχωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!