Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο στρατηγός Φλώρος επισκέφθηκε τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας
[Tribune]: Ο στρατηγός Φλώρος επισκέφθηκε τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας

[Tribune]: Ο στρατηγός Φλώρος επισκέφθηκε τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας

Το Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ) στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας επισκέφθηκε την Παρασκευή ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ.

Εκεί τους υποδέχθηκε ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Α.Σ. καθώς για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την κατάσταση των μονάδων του.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το υποβρύχιο ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ, το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) ΞΕΝΟΣ και την Κανονιοφόρο ΚΑΣΟΣ.

Απευθυνόμενος στο προσωπικό του ΑΣ, αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου της μαχητικής ικανότητας και επιχειρησιακής διαθεσιμότητας των μονάδων του Στόλου, παρά τη δυσμενή δημοσιονομική συγκυρία.

Τόνισε επίσης την αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας COVID-19, η οποία δεν επηρέασε την επιχειρησιακή ικανότητά του, καθόσον τα κρούσματα περιορίστηκαν στο ελάχιστο και επέστησε την προσοχή στα μέτρα πρόληψης που πρέπει να εξακολουθούν να λαμβάνονται και στην παρούσα περίοδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!