Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Σπίρτζης: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να διαιρεί το λαό
[Tribune]: Σπίρτζης: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να διαιρεί το λαό

[Tribune]: Σπίρτζης: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να διαιρεί το λαό

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης εξαπέλυσε «πυρά» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αφορμή την απομάκρυνση 54 ατόμων από την ΕΜΑΚ οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη αδυνατεί να διασφαλίσει την προστασία της υγείας των πολιτών ενώ, παράλληλα, συνεχίζει να χρησιμοποιεί ως άλλοθι την πανδημία για την εκτέλεση του κομματικού του σχεδίου», επισημαίνει στη δήλωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη:

Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη αδυνατεί να διασφαλίσει την προστασία της υγείας των πολιτών ενώ, παράλληλα, συνεχίζει να χρησιμοποιεί ως άλλοθι την πανδημία για την εκτέλεση του κομματικού του σχεδίου.

Το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος διέταξε τη μετακίνηση από την ΕΜΑΚ 54 πυροσβεστών οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί, όταν η αντιπυρική περίοδος βρίσκεται στο αποκορύφωμά της,

Οι έμπειροι πυροσβέστες της ΕΜΑΚ, που καλούνται καθημερινά να επέμβουν για να σώσουν ανθρώπινες ζωές είναι εκπαιδευμένοι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι, έπρεπε να αντιμετωπιστούν με διάλογο και όχι με πάταξη.

Για μία ακόμη φορά, αντί της πειθούς, η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποιεί την τιμωρητική λογική του ευρύτερου δόγματος «Νόμος και Τάξη».

Για μία ακόμη φορά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επενδύει στο διχασμό και τη διαίρεση των Ελλήνων πολιτών.

Εκτός της απώλειας έμπειρων πυροσβεστών από το επιχειρησιακό δυναμικό της Πυροσβεστικής, επιχειρείται αποδυνάμωση σε αριθμητικό επίπεδο και επανάληψη της τακτικής των κομματικών τοποθετήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!