Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: Σαββατοκύριακο με τρία τζακ ποτ στα καταστήματα ΟΠΑΠ – ΤΖΟΚΕΡ 5,1 εκατ., ΛΟΤΤΟ 1,1 εκατ. και ΠΡΟΤΟ 500.000 ευρώ
[Tribune]: Σαββατοκύριακο με τρία τζακ ποτ στα καταστήματα ΟΠΑΠ – ΤΖΟΚΕΡ 5,1 εκατ., ΛΟΤΤΟ 1,1 εκατ. και ΠΡΟΤΟ 500.000 ευρώ

[Tribune]: Σαββατοκύριακο με τρία τζακ ποτ στα καταστήματα ΟΠΑΠ – ΤΖΟΚΕΡ 5,1 εκατ., ΛΟΤΤΟ 1,1 εκατ. και ΠΡΟΤΟ 500.000 ευρώ

Στο ρυθμό των τζακ ποτ σε ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ κινούνται τα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, όπου από το πρωί οι παίκτες καταθέτουν τα δελτία τους για να διεκδικήσουν τα μεγάλα έπαθλα των τριών παιχνιδιών.

Η πρώτη από τις τρεις κληρώσεις πραγματοποιείται απόψε, με το ΛΟΤΤΟ να μοιράζει στην πρώτη κατηγορία 1,1 εκατ. ευρώ. Σειρά παίρνουν αύριο το βράδυ το ΤΖΟΚΕΡ με 5,1 εκατ. ευρώ και το ΠΡΟΤΟ με 500.000 ευρώ.

Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων για το ΛΟΤΤΟ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αποψινή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ, που αναμένεται να μοιράσει 1,1 εκατ. ευρώ σε έναν ή περισσότερους νικητές.

Η κατάθεση δελτίων γίνεται μέσω του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ και θα ολοκληρωθεί στις 21.30.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22.00 και οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Κυριακή βράδυ με διπλή κλήρωση

Δεκατρείς κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή συμπλήρωσε το ΤΖΟΚΕΡ και το μεγάλο έπαθλό του παιχνιδιού έχει σκαρφαλώσει στα 5,1 εκατ. ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το ποσό αυτό, θα πρέπει να καταθέσουν τα δελτία τους έως αύριο στις 21.30.

Μπορούν είτε να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ, είτε να μπουν στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 22:00.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!