Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Η πρόταση που αιφνιδίασε τον Πούτιν – Τι του είπαν σε επίσκεψή του σε νοσοκομείο
[Tribune]: Η πρόταση που αιφνιδίασε τον Πούτιν – Τι του είπαν σε επίσκεψή του σε νοσοκομείο

[Tribune]: Η πρόταση που αιφνιδίασε τον Πούτιν – Τι του είπαν σε επίσκεψή του σε νοσοκομείο

Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην πόλη Ιβάνοβο, όπου επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο παίδων, είχε και τα απρόσμενα της.

Την ώρα που συζητούσε με τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του νοσοκομείου, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν που επισκέφθηκε την πόλη τους, μία από τις παρευρισκόμενες νεαρές γυναίκες τού εξομολογήθηκε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο Ρώσος πρόεδρος ευχαρίστησε την κοπέλα και τη ρώτησε πως την λένε.

Δεν ήταν όμως η μόνη που βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει δημόσια τα αισθήματα της. Μία άλλη φώναζε μέσα από το πλήθος, «Θα με παντρευτείτε;».

Ο Ρώσος πρόεδρος φάνηκε να αιφνιδιάζεται, αλλά αφού αντάλλαξε κάποιες κουβέντες μαζί της, εκείνη τον ευχαρίστησε.

Εκτός όπως από τις αιφνίδιες αυτές εξομολογήσεις, οι κάτοικοι του Ιβάνοβο δεν περιορίστηκαν στο να ευχαριστήσουν τον Πούτιν, αλλά του ζήτησαν και να τους λύσει διάφορα προβλήματα.

Ένας κάτοικος του ζήτησε να παρέμβει για να λύσει το πρόβλημα της θέρμανσης, επειδή δεν μπορούσε να απευθυνθεί στον κυβερνήτη για το θέμα αυτό.

Ο Πούτιν ζήτησε τη διεύθυνση και το όνομα του κατοίκου και εν συνεχεία, έπειτα από μια συζήτηση που είχε μαζί του, τον συμβούλεψε να επισκεφθεί μόνος του τον κυβερνήτη.

Επίσης μερικοί κάτοικοι του ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους, ενώ ένας του ζήτησε να πάρει στο χέρια του το μικρό του κορίτσι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!