Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Πολιτική θύελλα για τη συνταγματική εκτροπή Χρυσοχοΐδη με υπογραφή αρχηγού της ΕΛΑΣ
[Tribune]: Πολιτική θύελλα για τη συνταγματική εκτροπή Χρυσοχοΐδη με υπογραφή αρχηγού της ΕΛΑΣ

[Tribune]: Πολιτική θύελλα για τη συνταγματική εκτροπή Χρυσοχοΐδη με υπογραφή αρχηγού της ΕΛΑΣ

Πολιτική θύελλα έχει προκαλέσει η αντισυνταγματική απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων σε όλη τη χώρα, με πρόφαση τη ματαίωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην αντιπολίτευση η απόφαση για απαγόρευση στις συναθροίσεις άνω των τεσσάρων ατόμων, ενώ κλιμακώνονται οι διαφωνίες και οι καταγγελίες από πλευράς κομμάτων για τις εξαγγελίες κυβερνητικών στελεχών πως δε θα επιτραπεί σε κανέναν να διαδηλώσει για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων χαρακτήρισε αντισυνταγματική την απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου και ζητά από την Πολιτεία να προχωρήσει στην ανάκλησή της.

Η Ένωση επισημαίνει ότι η Πολιτεία οφείλει να προστατεύσει τη δημόσια Υγεία μέσα στις συνθήκες της πανδημίας, χωρίς όμως να υπερβαίνει τα όρια του Κράτους Δικαίου.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» o βουλευτής ΝΔ Κώστας Καραγκούνης και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους με φόντο την πολιτική θύελλα που προκάλεσε η απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων.

«Ένα στοιχείο που πρέπει να διέπει τις πολιτικές δυνάμεις είναι να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες της κοινωνίας, να έχουν ενσυναίσθηση για το που βρισκόμαστε και κάθε φορά να πράττουν με απόλυτη ευθύνη ειδικά αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

»Τη στιγμή που έχουμε 50 με 70 νεκρούς κάθε μέρα, ποιος πιστεύει σήμερα ότι είναι πρωτεύον να αντιπαραταθούμε με το πόσοι θα συμμετέχουν στην επέτειο των εορτασμών του Πολυτεχνείου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!