Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Πολάκης: Ο Μητσοτάκης και οι «άριστοί» του βγαίνουν για άλλη μια φορά εκτεθειμένοι
[Tribune]: Πολάκης: Ο Μητσοτάκης και οι «άριστοί» του βγαίνουν για άλλη μια φορά εκτεθειμένοι

[Tribune]: Πολάκης: Ο Μητσοτάκης και οι «άριστοί» του βγαίνουν για άλλη μια φορά εκτεθειμένοι

Εκτεθειμένη για ακόμα μία φορά είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη σύμφωνα με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη όσον αφορά την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

«Η δικαίωση για όσους το «φωνάζουμε» εδώ και καιρό, αυτή τη φορά ήρθε από τη Γερμανία.

Ο κ. Μητσοτάκης και οι «άριστοί» του βγαίνουν για άλλη μια φορά εκτεθειμένοι για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης» αναφέρει ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας σχολιάζοντας την είδηση ότι «η Γερμανία προμηθεύεται 200.000 δόσεις φαρμάκων βασισμένων στα αντισώματα για τους ασθενείς COVID-19».

Ο Παύλος Πολάκης τονίζει συγκεκριμένα: «Ο Γερμανός υπουργός Υγείας Jens Span λέει τα ίδια λόγια με αυτά που έλεγα στο βήμα της Βουλής από τις 13 Δεκεμβρίου -και νωρίτερα.

Τα φάρμακα αυτά λειτουργούν σαν παθητικός εμβολιασμός. Η χορήγηση αντισωμάτων στα αρχικά στάδια μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς υψηλού κινδύνου να αποφύγουν μια πιο σοβαρή εξέλιξη».

Και συνεχίζει: «Τι θα μας πουν τώρα ο Πρωθυπουργός, η ηγεσία του Υπ. Υγείας και αρκετά μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων;

Πώς να εκλάβουμε τα διάφορα ανυπόστατα – ότι «δεν μπορούμε να τα προμηθευτούμε»– με τα οποία ο Πρόεδρος του ΕΟΦ και άλλες κυβερνητικές φωνές απαντάνε στις σχετικές εκκλήσεις επιστημόνων;

Δεν θα παραιτηθεί κανείς για αυτή την προφανή πλέον εγκληματική αμέλεια;».

Τελειώνοντας, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «θα υπάρξει και άλλη θετική εξέλιξη για τη θεραπεία του COVID-19.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!