Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Πολάκης: «Bοθροκάναλo» o ΣΚΑΪ – «Υπουργός υπανάπτυξης» ο Άδωνις
[Tribune]: Πολάκης: «Bοθροκάναλo» o ΣΚΑΪ – «Υπουργός υπανάπτυξης» ο Άδωνις

[Tribune]: Πολάκης: «Bοθροκάναλo» o ΣΚΑΪ – «Υπουργός υπανάπτυξης» ο Άδωνις

Μετά τις εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει στην Όλγα Γεροβασίλη και τον Δημήτρη Τζαννακοπούλο σχετικά με το τραπέζι στο οποίο παραβρέθηκε στην Κρήτη, ο Παύλος Πολάκης ανέβασε βίντεο στο Facebook.

Ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη υπουργό υπανάπτυξης και αναφέρει ότι τα έργα που γίνονται έχουν την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και της Ρένας Δούρου.

Ακόμη, ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που είναι λίγα μέτρα μακρύτερα από εκεί που γίνονται τα έργα, ως «βορθροκάναλο» που δεν δείχνει τα έργα του επειδή είναι έργα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό είναι ένα πραγματικό εργοτάξιο που το οφείλουν οι παραλιακοί δήμοι της Αττικής στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Στο βάθος βλέπετε το βοθροκάναλο του Αλαφούζου τον ΣKAΪ. Δεν πιστεύω να σας έχει δείξει καμιά μέρα τα έργα, διότι γίνονται με χρήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Για το εργοτάξιο του Ελληνικού κάνουν παράτες και κορώνες» επισημαίνει.

«Το έργο τελειώνει αλλάζει την όψη και επειδή τελειώνει η πρώτη φάση ήδη έχουν βγει οι δήμαρχοι και φωνάζουν στον Πατούλη που θέλει να σταματήσει την χρηματοδότηση από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που είχαμε κανονίσει και δεσμεύσει εμείς και να πάει αλλού, γιατί μάλλον θέλει να φέρει κανένα καζίνο και εδώ» συμπληρώνει ο Παύλος Πολάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!