Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: ΠΟΕΔΗΝ: Απάνθρωπες δηλώσεις Εξαδάκτυλου – Λαγός της κυβέρνησης
[Tribune]: ΠΟΕΔΗΝ: Απάνθρωπες δηλώσεις Εξαδάκτυλου – Λαγός της κυβέρνησης

[Tribune]: ΠΟΕΔΗΝ: Απάνθρωπες δηλώσεις Εξαδάκτυλου – Λαγός της κυβέρνησης

Για «ανθρωποφαγική λογική κοινωνικού αυτοματισμού» κατηγορεί τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, η ΠΟΕΔΗΝ, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «λαγό της κυβέρνησης».

«Αποδοκιμάζουμε με κάθε τρόπο τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΙΣ και μέλος της Επιτροπής των Ειδικών για την πανδημία κ. Αθανασίου Εξαδάκτυλου, πως οι ανεμβολίαστοι ασθενείς πρέπει να πληρώνουν οι ίδιοι μέρος των νοσηλείων τους», τονίζει σε ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

«Είναι προφανές ότι για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του ΠΙΣ λειτουργεί ως λαγός της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας.

»Η απαράδεκτη, απάνθρωπη πρόταση του προέδρου του ΠΙΣ οδηγεί σε κατάργηση κάθε έννοιας δημόσιας δωρεάν περίθαλψης, αφού με τη λογική αυτή οι ασθενείς οποιοιδήποτε ασθενείς που κρίνεται ότι δεν είχαν εφαρμόσει προληπτικά μέτρα πριν ασθενήσουν ή τραυματιστούν όπως παχύσαρκοι, καπνιστές ή οδηγοί θα πρέπει να πληρώνουν μέρος των νοσηλίων τους», προσθέτει.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ανθρωποφαγική λογική κοινωνικού αυτοματισμού.

»Συνεχίζουμε τους αγώνες για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και καλούμε όλους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της 1ης Δεκεμβρίου με πορεία από την Πλ. Μαβίλη στο Υπουργείο Οικονομικών. Ντροπή.

»Τίποτε άλλο δεν μπορεί να πει κανείς!!!» καταλήγει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!