Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Πάνε καλά; Ο τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στο Ισραήλ;
[Tribune]: Πάνε καλά; Ο τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στο Ισραήλ;

[Tribune]: Πάνε καλά; Ο τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στο Ισραήλ;

Εκτός τόπου και χρόνου, σε αριστερίστικο μικρόκοσμο, σαν να μην κυβέρνησε ποτέ ο Αλέξης Τσίπρας, ο Τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπέλυσε επίθεση στο Ισραήλ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος Τομέας τοποθετείται σαν να βρίσκεται στο 3% ή μήπως στο 1,5% ή ακόμα καλύτερα στο καθόλου.

Η βαθιά τους άγνοια στα εθνικά θέματα είναι απαράδεκτη.

Ο συγκεκριμένος Τομέας, του σανδαλιού και του ταγαριού, με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ισραήλ, υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση «μετατοπίζεται σιωπηρά από τις πάγιες θέσεις της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής» σε ό,τι αφορά το Παλαιστινιακό.

Μήπως ο συγκεκριμένος Τομέας υποκαθιστά την παλαιστινιακή διπλωματική αποστολή στη χώρα μας; Αναφέρει:

«Για δεύτερη φορά, μετά τις 16 Ιουνίου του 2020, ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε χθες, 8 Φεβρουαρίου, επίσκεψη στο Ισραήλ.

»Για δεύτερη φορά, όχι μόνο δεν συναντά τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης, αλλά δεν αναφέρεται καν, κατά τις επίσημες δηλώσεις του, στο Παλαιστινιακό», σημειώνει, προσθέτοντας ότι «την ίδια σιωπή επέδειξε και στην περίπτωση της δημοσιοποίησης του σχεδίου της ισραηλινής κυβέρνησης περί προσάρτησης τμημάτων της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, το οποίο καταδικάστηκε από τη μεγάλη πλειοψηφία των κυβερνήσεων, κρατών-μελών της ΕΕ».

Μισό, γιατί οι άνθρωποι του σανδαλιού και του ταγαριού «ξέφυγαν».

Πρώτον: Για την Ελλάδα -και αυτό αφορά και τη διακυβέρνηση Τσίπρα- ΔΕΝ υπάρχει «πρόεδρος Παλαιστίνης» διότι η Ελλάδα ΔΕΝ αναγνωρίζει κράτος Παλαιστίνης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!