Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Το «Oruc Reis» εισέβαλε στην ελληνική ΑΟΖ, πόντισε καλώδια και εμείς του λέμε ανά 15 λεπτά να… φύγει
[Tribune]: Το «Oruc Reis» εισέβαλε στην ελληνική ΑΟΖ, πόντισε καλώδια και εμείς του λέμε ανά 15 λεπτά να… φύγει

[Tribune]: Το «Oruc Reis» εισέβαλε στην ελληνική ΑΟΖ, πόντισε καλώδια και εμείς του λέμε ανά 15 λεπτά να… φύγει

Το «ORUC REIS» ήρθε, μπήκε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα -μέχρι και 10 μίλια λένε οι πληροφορίες- έριξε αμέσως καλώδια για έρευνες, αλλά κατά τ΄ άλλα όλα πάνε καλά, σχολιάζει σκωπτικά το Militaire .

Το κλίμα που η κυβέρνηση όχι τώρα αλλά μήνες ολόκληρους είχε διαμορφώσει περί «χτυπήματος», «σκληρής απάντησης» ακόμη και για… βυθίσεις πλοίων είχαν πείσει κάποιο κόσμο, μετατράπηκε σε κλήσεις ανά 15λεπτο προς του Oruc Reis ότι παραβιάζει ελληνική υφαλοκρηπίδα. Δεν έχει γίνει γνωστό τι απαντά.

Συγκεκριμένα, κάθε 15 λεπτά από ελληνικό πολεμικό πλοίο εκπέμπεται το μήνυμα προς του «Oruc Reis» ότι παραβιάζει ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα η άποψη ότι το «Oruc Reis» δεν μπορεί να κάνει έρευνες γιατί υπάρχει πολύς θόρυβος λόγω της παρουσίας πολλών πολεμικών πλοίων.

Να επισημάνουμε ότι τα περισσότερα είναι τουρκικά.

Αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή αντίδραση από την ελληνική πλευρά και δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη γιγαντιαία κινητοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων, καταλήγει το Militaire.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!