Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Νίκος Κοτζιάς: Μέτωπο στήριξης του τουρκικού εθνικισμού σε Αθήνα και Λευκωσία – Στις 29/10 αποκαλύπτω
[Tribune]: Νίκος Κοτζιάς: Μέτωπο στήριξης του τουρκικού εθνικισμού σε Αθήνα και Λευκωσία – Στις 29/10 αποκαλύπτω

[Tribune]: Νίκος Κοτζιάς: Μέτωπο στήριξης του τουρκικού εθνικισμού σε Αθήνα και Λευκωσία – Στις 29/10 αποκαλύπτω

Ο Νίκος Κοτζιάς, σε ανάρτηση – άρθρο του στο Facebook υπό τον τίτλο «Αλήθειες για το Κυπριακό», ανακοινώνει ότι στις 29 Οκτωβρίου 2020 θα αποκαλύψει στο ΡΙΚ τι συνέβη πριν τρία χρονιά στο Κραν Μοντάνα, το βράδυ που οδηγήθηκαν οι συνομιλίες για το Κυπριακό σε αδιέξοδο.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ, δεν παραλείπει να εξαπολύσει πυρά προς κάποιους στην Ελλάδα, αρθρογράφους «της διαπλοκής και αριστερών εφημερίδων», που «αντί να δουν τις συνέπειες της τουρκικής κατοχής και το ότι η Τουρκία είναι αυτή που κάνει κουμάντο στο Κυπριακό, προσπαθούν να ρίξουν όλες τις ευθύνες στην Κύπρο και τις κυβερνήσεις της» και καταγγέλλει «δημιουργία στην Αθήνα και στη Λευκωσία ενός μετώπου στήριξης του τουρκικού εθνικισμού και υπονόμευσης της θέσης της Κύπρου».

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Το αρνητικό αποτέλεσμα της εκλογής του εκπροσώπου των Τουρκοκυπρίων στην κατεχόμενη Κύπρο είναι πριν απ’ όλα αποτέλεσμα της παρουσίας του τουρκικού κατοχικού στρατού που δεν επιτρέπει τη λειτουργία στα κατεχόμενα μιας δημοκρατίας δυτικού τύπου.

Είναι αποτέλεσμα των οικονομικών και άλλων μορφών εκβιασμών και παρεμβάσεων της Τουρκίας στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας.

Κάποιοι στην Ελλάδα, αρθρογράφοι της διαπλοκής και αριστερών εφημερίδων αντί να δουν τις συνέπειες της τουρκικής κατοχής και το ότι η Τουρκία είναι αυτή που κάνει κουμάντο στο Κυπριακό, προσπαθούν να ρίξουν όλες τις ευθύνες στην Κύπρο και τις κυβερνήσεις της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!