Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Νέα δεδομένα για την άρση του λοκντάουν
[Tribune]: Νέα δεδομένα για την άρση του λοκντάουν

[Tribune]: Νέα δεδομένα για την άρση του λοκντάουν

Η κυβέρνηση έχοντας να αντιμετωπίσει την πίεση που δέχεται το σύστημα Υγείας, σχεδιάζει την επιστροφή στην κανονικότητα με τα επόμενα βήματα για την άρση του λοκντάουν.

Τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι εκείνα που θα κρίνουν το άνοιγμα των καταστημάτων του λιανεμπορίου, της εστίασης και των σχολείων.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STΑR προτεραιότητα έχει το λιανεμπόριο με το αρχικό σενάρια να μιλάει για άνοιγμα στις 29 Μαρτίου με click away για παραλαβή προϊόντων με ραντεβού από το κατάστημα και SMS διάρκειας τριών ορών.

Το δεύτερο σενάριο θέτει ως χρονοδιάγραμμα του ανοίγματος του λιανεμπορίου στις 5 Απριλίου, ενώ υπάρχει παραλλαγή του σχεδίου το οποίο θα επιτρέπει τα ψώνια μόνο εντός του δήμου διαμονής.

Τα σχολεία ο δεύτερος στόχος

Μετά το λιανεμπόριο σειρά παίρνουν τα σχολεία. Το σενάριο «μιλάει» για άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων στις 12 Απριλίου.

Όσο για τα Δημοτικά, το κουδούνι σχεδιάζεται να χτυπήσει ξανά στις 19 Απριλίου, δηλαδή μία εβδομάδα πριν από τις διακοπές του Πάσχα.

Στόχος η 19η Απριλίου για καφέ και εστιατόρια – Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις από νομό σε νομό
Η εστίαση είναι από τους κλάδους που έχει πληγεί ανυπολόγιστα από το lockdown και τα μέτρα για τον κορονοϊό, με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους των καταστημάτων να περιμένουν την απόφαση για το άνοιγμα των εν λόγω επιχειρήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!