Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Νάσος Ηλιόπουλος: «Επικίνδυνη κυβέρνηση για τη ζωή και το μέλλον»
[Tribune]: Νάσος Ηλιόπουλος: «Επικίνδυνη κυβέρνηση για τη ζωή και το μέλλον»

[Tribune]: Νάσος Ηλιόπουλος: «Επικίνδυνη κυβέρνηση για τη ζωή και το μέλλον»

Για «επικίνδυνη κυβέρνηση για τη ζωή και το μέλλον των πολιτών, τόσο στο υγειονομικό όσο και στο οικονομικό πεδίο», κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατική Φωνή» της Ηπείρου.

Αναφέρει ειδικότερα ότι «έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας», ότι «από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα έχουμε θρηνήσει περισσότερους από 8.500 συνανθρώπους μας» και πως «δεν έκανε τίποτα για να βελτιώσει την κατάσταση στα ΜΜΜ και στους χώρους εργασίας».

Την επικρίνει γιατί «ποτέ δεν πίστεψε σε ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας», προσθέτοντας ότι «αυτή τη στιγμή οι μόνιμοι εργαζόμενοι στο σύστημα υγείας είναι 1.680 λιγότεροι σε σχέση με έναν χρόνο πριν».

«Ακόμα και σήμερα με τα νοσοκομεία και το υγειονομικό προσωπικό στα όρια της κατάρρευσης η κυβέρνηση αρνείται να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές», αναφέρει, τονίζοντας και την «άρνηση της ΝΔ να προχωρήσει στη συνταγογράφηση των τεστ».

Υποστηρίζει ότι «η παραπάνω κριτική φωτίζει όχι μόνο τις εγκληματικές επιλογές της κυβέρνησης αλλά και τι μπορεί και πρέπει να γίνει ακόμα και τώρα».

«Ακριβώς για αυτό τονίζουμε ότι η τραγωδία που ζούμε φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη», δηλώνει.

Παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση για «διαρκή πρακτική» να μεταθέτει την ευθύνη για τις αποφάσεις της στην πανδημία, στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!