Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο Μόσιαλος «κάρφωσε» Άδωνι για τα όσα είπε για τη Θεσσαλονίκη
[Tribune]: Ο Μόσιαλος «κάρφωσε» Άδωνι για τα όσα είπε για τη Θεσσαλονίκη

[Tribune]: Ο Μόσιαλος «κάρφωσε» Άδωνι για τα όσα είπε για τη Θεσσαλονίκη

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τα τεκταινόμενα τις τελευταίες ημέρες ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος, αναφερόμενος ειδικά στο «μπαϊράκι» της Εκκλησίας για το lockdown την ημέρα των Θεοφανείων, αλλά και στις δηλώσεις Γεωργιάδη για τη Θεσσαλονίκη και τις εισηγήσεις των ειδικών.

Μάλιστα, ο Ηλίας Μόσιαλος σημειώνει με νόημα ότι «δεν είναι λογικό να εκπέμπονται (σ.σ. από την κυβέρνηση) αντικρουόμενα μηνύματα και να μην υπάρχει συνοχή στην εκπομπή των μηνυμάτων».

Αναλυτικά, σε ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής έγραψε: «H υλοποίηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας πρέπει να είναι οριζόντια. Επομένως η εφαρμογή πρέπει να είναι ενιαία από όλους τους οργανισμούς (θρησκευτικούς, δημόσιους η ιδιωτικούς).

Η κυβέρνηση οφείλει επίσης να διευκρινίσει αν οι σημερινές δηλώσεις εκπροσώπου της για μη έγκαιρη υιοθέτηση μέτρων στη Θεσσαλονίκη, παρά τις υποδείξεις των ειδικών, είναι προσωπικές απόψεις ή εκφράζουν το σύνολο της κυβέρνησης.

Eίναι λογικό να αλλάζει γνώμη και πορεία η κυβέρνηση όταν αλλάζουν τα δεδομένα σε μια τόσο δυναμικά εξελισσόμενη κατάσταση.

Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να εκπέμπονται αντικρουόμενα μηνύματα και να μην υπάρχει συνοχή στην εκπομπή των μηνυμάτων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!