Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Μόνος στο Μαξίμου! Φρούδες ελπίδες Μητσοτάκη ότι θα τον σώσει το εμβόλιο
[Tribune]: Μόνος στο Μαξίμου! Φρούδες ελπίδες Μητσοτάκη ότι θα τον σώσει το εμβόλιο

[Tribune]: Μόνος στο Μαξίμου! Φρούδες ελπίδες Μητσοτάκη ότι θα τον σώσει το εμβόλιο

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας- την επομένη μιας ταπεινωτικής ήττας στη Βουλή και με την πανδημία εκτός ελέγχου- ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε μια κίνηση που θύμιζε την προεκλογική τακτική του Τραμπ: προσπάθησε να καλλιεργήσει ελπίδες σωτηρίας του, με την άφιξη του εμβολίου για τον κορονοιό.

«Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021 θα έχουμε πετύχει ένα επαρκές επίπεδο εμβολιασμού» είπε. Ούτε ο Κυρανάκης δεν τον πίστεψε.

Ενώ καταρρέει το ΕΣΥ, υπόσχεται «ειδικές δομές για τον μαζικό εμβολιασμό». Στην πραγματικότητα κλείνει πάλι το μάτι στον ιδιωτικό τομέα, που ήδη «βγάζει χοντρά λεφτά».

Άλλωστε ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύψει ότι νοιάζεται για τους πλούσιους και δεν έχει ιδέα πως ζουν οι φτωχοί -ούτε και οι καλλιτέχνες. Στην οικογένεια έχουν μόνο τις γνώσεις για τη μόδα -που μεταφέρει η σύζυγός του.

Τα εξήγησε στην «Καθημερινή» ο Άρης Αλεξανδρής. «Εύπορος και προνομιούχος που αντιμετωπίζει με έκπληξη το γεγονός ότι οι υπόλοιποι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να δουλέψουν για να ζήσουν».

Επίσης κάποιος «με ελαφρότητα και με ένα ελαφρύ χάχανο» δήλωσε ότι «δεν μπορούμε να γεννήσουμε λεωφορεία από το πουθενά». Και «το ταξικό χάσμα που τον χωρίζει από τα πολύ απτά προβλήματα των πολιτών εκτός του πεδίου της κοινωνικής του εμπειρίας τον οδηγεί σε μια αντιπαραγωγική μορφή κυνισμού…»

Ο μύθος του «καλύτερα προετοιμασμένου πρωθυπουργού» αποκαθηλώνεται από τους δημιουργούς του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!