Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο Μητσοτάκης την Παρασκευή θα ενημερώσει τη Βουλή για την εξέλιξη της πανδημίας
[Tribune]: Ο Μητσοτάκης την Παρασκευή θα ενημερώσει τη Βουλή για την εξέλιξη της πανδημίας

[Tribune]: Ο Μητσοτάκης την Παρασκευή θα ενημερώσει τη Βουλή για την εξέλιξη της πανδημίας

Τη Βουλή θα ενημερώσει την Πανδημία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού και την πορεία του εμβολιασμού.

Ο πρωθυπουργός -κάνοντας χρήση του άρθρου 142Α του Κανονισμού της Βουλής- θα ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία και μέσω αυτής τους πολίτες για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας και την πορεία του εμβολιασμού, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

Θα υπάρξει συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών ανοιχτά, όχι πίσω από κλειστές πόρτες, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

«Περιμένουμε πέρα από την όποια κριτική και συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για το συλλογικό καλό» πρόσθεσε ο κ. Ταραντίλης.

Για το εμπόριο: Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Για τα επιδημιολογικά δεδομένα του κορωνοϊού στη χώρα μας, ο κ. Ταραντίλης είπε πως είναι πολύ καλύτερα από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και προανήγγειλε ανακοινώσεις την Παρασκευή αναφορικά με τη λειτουργία του εμπορίου.

«Η Κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τα στοιχεία και προχωρά βήμα-βήμα σε αποφάσεις, με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων.

»Δεν βάζει σε καμιά ζυγαριά την προστασία της ανθρώπινης ζωής, αλλά δεν αγνοεί τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας και της επιχειρηματικότητας, όπως για παράδειγμα του εμπορίου, που έχει μπροστά του την περίοδο εκπτώσεων.

»Αποφάσεις για το επόμενο διάστημα θα λαμβάνονται -μετά από τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων- και θα ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!