Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Μητσοτάκης: Οι ειδικοί μας επέτρεψαν να παραμείνουμε ένα βήμα μπροστά από τον κορωνοϊό
[Tribune]: Μητσοτάκης: Οι ειδικοί μας επέτρεψαν να παραμείνουμε ένα βήμα μπροστά από τον κορωνοϊό

[Tribune]: Μητσοτάκης: Οι ειδικοί μας επέτρεψαν να παραμείνουμε ένα βήμα μπροστά από τον κορωνοϊό

Πολλοί θα ήθελαν να ξεχάσουν αυτή τη χρονιά, που πολεμάμε όλοι αυτή την τρομερή ασθένεια. Χάσαμε αγαπημένα πρόσωπα και ζήσαμε μέσα στην απομόνωση και τον φόβο. Χάθηκαν θέσεις εργασίας και κινδυνεύουν οι βιοτικοί μας πόροι. Οι οικονομίες μας βρίσκονται σε ύφεση. Κι όμως, το 2020 είναι επίσης φορέας ελπίδας.

Ελπίδας που ενσαρκώνεται και ορίζεται από τους ειδικούς, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, τους επιστήμονες και όσους καινοτομούν, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε χαιρετισμό του στο 3ο Paris Peace Forum, που είναι αφιερωμένο στη συλλογική αντίδραση στην πανδημία και στην εξεύρεση βιώσιμων λύσεων σε κοινά προβλήματα.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, στην Ελλάδα, οι ειδικοί αυτοί μας επέτρεψαν να παραμείνουμε ένα βήμα μπροστά από την πανδημία, να περιορίσουμε τη διάδοση του ιού, να έχουμε σταθερά έναν χαμηλό απολογισμό όσον αφορά τους θανάτους.

Αυτό, όπως επισήμανε, δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχαν δουλέψει μαζί, αν αυτές οι ομάδες ειδικών δεν είχαν υιοθετήσει μία προσέγγιση που έδινε έμφαση στη συνεργασία, τη σύνθεση ειδικοτήτων και την εξωστρέφεια, η οποία γρήγορα ενσωμάτωσε τεχνολογίες αιχμής και λύσεις που δίνει η τεχνητή νοημοσύνη.

Σε όλη την Ευρώπη, η συνεργασία μας πέτυχε ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο. Πρόκειται για ένα από τα μοντέλα συνεργασίας που θα πρέπει να ορίσουν το μέλλον μας, σημείωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!