Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Μήνυμα Δένδια στους υπαλλήλους του ΥΠΕΞ: Σας ευχαριστώ από καρδιάς που υπηρετείτε την πατρίδα με αφοσίωση
[Tribune]: Μήνυμα Δένδια στους υπαλλήλους του ΥΠΕΞ: Σας ευχαριστώ από καρδιάς που υπηρετείτε την πατρίδα με αφοσίωση

[Tribune]: Μήνυμα Δένδια στους υπαλλήλους του ΥΠΕΞ: Σας ευχαριστώ από καρδιάς που υπηρετείτε την πατρίδα με αφοσίωση

Σε συγκινητικό και εμψυχωτικό μήνυμά του ο Νίκος Δένδιας προς τους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών, ευχαριστεί τους διπλωμάτες και τους διπλωματικούς υπαλλήλους, που με αυταπάρνηση και ζήλο εργάζονται, στην Ελλάδα και στις πρεσβείες στο εξωτερικό, συμβάλλοντας στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ο Νίκος Δένδιας ευχαριστεί επίσης τους ανθρώπους της ελληνικής διπλωματίας που επαγρυπνούν για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων με αφοσίωση και θάρρος και που υπηρετούν την εθνική αποστολή του υπουργείου Εξωτερικών με υπερηφάνεια.

«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι και η πρόκληση αυτή θα μας βρει όλους στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων», τονίζει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε το μήνυμα:

«Το ξέσπασμα της επιδημίας του ιού COVID-19 ανέτρεψε την καθημερινότητα, τη ζωή και την απασχόληση σε ολόκληρο τον κόσμο.

»Διανύουμε μία πρωτόγνωρη περίοδο με πρωτοφανείς προκλήσεις.

»Προκλήσεις που απαιτούν από όλους μας να αλλάξουμε ριζικά την καθημερινότητά μας για να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στις υποδείξεις των ειδικών, προκειμένου να τις αντιμετωπίσουμε.

»Αυτό ισχύει στο μέγιστο βαθμό για όσους καλείστε να αντιμετωπίσετε αυτήν την κρίση εργαζόμενοι από το εξωτερικό, συχνά μακριά από τις οικογένειες και το κοινωνικό σας περιβάλλον.

»Αλλά και για τους υπαλλήλους της Κεντρικής Υπηρεσίας που παραμένουν στις θέσεις τους.

»Στέκομαι ιδιαίτερα στην προσπάθεια του προσωπικού της Μονάδας Διαχείρισης Κρίσεων αλλά και των υπαλλήλων στο εξωτερικό που είναι επιφορτισμένοι να διευκολύνουν, σε συνεννόηση με τα κράτη υποδοχής, τον επαναπατρισμό των Ελλήνων πολιτών σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!