Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: ΜΑΤ κατέλαβαν το λιμάνι της Μυτιλήνης ως «προγεφύρωμα» απέναντι στα απορριμματοφόρα
[Tribune]: ΜΑΤ κατέλαβαν το λιμάνι της Μυτιλήνης ως «προγεφύρωμα» απέναντι στα απορριμματοφόρα

[Tribune]: ΜΑΤ κατέλαβαν το λιμάνι της Μυτιλήνης ως «προγεφύρωμα» απέναντι στα απορριμματοφόρα

Δυνάμεις των τοπικών ΜΑΤ κατέλαβαν τις εισόδους του λιμανιού της Μυτιλήνης στις 23.20 το βράδυ της Δευτέρας, όπου είχαν τοποθετηθεί τα απορριμματοφόρα του Δήμου Μυτιλήνης, ενώ αναμένεται η απόβαση των 10 διμοιριών από την Αθήνα με το πλοίο «Πήγασος». Συνεχής είναι η προσέλευση πολιτών στο λιμάνι της Μυτιλήνης, σύμφωνα με τοπικά Μέσα.

Νωρίτερα, με απορριμματοφόρα του Δήμου έχει κλείσει το λιμάνι, προκειμένου να αποτραπεί η απόβαση των ΜΑΤ από το πλοίο «Πήγασος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκλείουν και το λιμάνι Σιγρίου τα απορριμματοφόρα του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ώστε να αποτρέψουν την απόβαση των ΜΑΤ.

Θυμίζουμε ότι από το λιμάνι του Λαυρίου απέπλευσε στις 14.30 περίπου το πλοίο «Πήγασος» φορτωμένο αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να προχωρήσει η δημιουργία δομών τόσο στη Χίο όσο και στη Λέσβο.

Το πλοίο «Πήγασος» δηλώθηκε με βλάβη και δεν θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιο για Λήμνο.

Ακολούθως με κάθε μυστικότητα ναυλώθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και επιβιβάσθηκαν 10 διμοιρίες ΜΑΤ αλλά και οχήματα αντιμετώπισης διαδηλωτών όπως αύρα ρίψης νερού, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας stonisi .

«Καλούμε στις 11 το βράδυ στο λιμάνι της Μυτιλήνης για την “αποτροπή” της εισβολής των ΜΑΤ» ανέφερε νωρίτερα ο συντονιστής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Καραβασίλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!