Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Η «λύκαινα» απείλησε τον Ερντογάν: «Σύντομα θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες»
[Tribune]: Η «λύκαινα» απείλησε τον Ερντογάν: «Σύντομα θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες»

[Tribune]: Η «λύκαινα» απείλησε τον Ερντογάν: «Σύντομα θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες»

Η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της αντιπολίτευσης IYI έστρεψε ξανά τα βέλη της κατά του Ερντογάν, με αφορμή τη διαχείριση της πανδημίας και το σε βάρος της επεισόδιο στην πόλη Ρίζε.

Νέες αιχμές για την κυβέρνηση Ερντογάν άφησε την Τετάρτη η (γκρίζα) «λύκαινα» Μεράλ Ακσενέρ, επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της αντιπολίτευσης IYI, με αφορμή τόσο τη διακυβέρνηση του κράτους, όσο και ένα επεισόδιο που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε βάρος της, στην πόλη Ρίζε.

«Δυστυχώς, η Τουρκία κυβερνάται από μια νοοτροπία, η οποία επιτυγχάνει να χωρίσει στα δύο το έθνος μας, ακόμα και όταν αφορά στο άνοιγμα ενός τζαμιού.

»Αυτή η βρώμικη νοοτροπία προσπαθεί να μας χωρίσει, όταν… τα βρίσκει σκούρα και κολλάει» είπε η Ακσενέρ, με αφορμή προσβλητικά σχόλια του ιμάμη Μουσταφά Ντεμιρκάν κατά του Κεμάλ Ατατούρκ, την προηγούμενη εβδομάδα, σε λειτουργία στην Αγία Σοφία.

«Αυτοί που προσβάλλουν τον ιδρυτή του έθνους μας μέσα στον ιερό ναό μας, το κάνουν για να ωφεληθούν από τον Ερντογάν» συνέχισε.

Η Ακσενέρ καταφέρθηκε εναντίον του Ερντογάν και για την πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας στην Τουρκία, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν έχουμε μια ξεκάθαρη στρατηγική εμβολιασμών, δεν υπάρχουν ξεκάθαροι περιορισμοί για τον τουρισμό, δεν ξέρουμε τι ισχύει για τους εργαζόμενους και τους καθηγητές.

»Κύριε Ερντογάν, σταματήστε να προσποιείστε πως κάνετε επιχειρήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!