Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Κουτσονάσιος: Άξια συγχαρητήριου τηλεγραφήματος από τους Ταλιμπάν η κ. Γκάγκα
[Tribune]: Κουτσονάσιος: Άξια συγχαρητήριου τηλεγραφήματος από τους Ταλιμπάν η κ. Γκάγκα

[Tribune]: Κουτσονάσιος: Άξια συγχαρητήριου τηλεγραφήματος από τους Ταλιμπάν η κ. Γκάγκα

«Άξια συγχαρητήριου τηλεγραφήματος από τους Ταλιμπάν η κ. Γκάγκα», γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Χρήστος Κουτσονάσιος, γνωστός νομικός και στέλεχος του ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά.

«Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε πολύ σοβαρές ειδήσεις», γράφει ο κ. Κουτσονάσιος, «με πρώτη το μεγάλο σκάνδαλο της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, τις Γερμανικές εκλογές, την συνέντευξη Σαμαρά κ.α.

»Επιλέγω μία είδηση που πέρασε στα ψιλά της ειδησεογραφίας και που δείχνει τον μεσαίωνα που επικρατεί στις κεφαλές των αρμοδίων στο Υπουργείο Υγείας.

»Σύμφωνα με καταγγελία μίας συνδικαλιστικής παράταξης ιατρών, το 2016 έγινε η προκήρυξη σε ένα τμήμα μιας θέσης γιατρού Επιμελητή Β’ κλάδου ΕΣΥ σε μεγάλο Νοσοκομείο της χώρας, η κρίση στο Συμβούλιο Επιλογής έγινε το έτος 2021, πέντε χρόνια μετά την προκήρυξη.

»Στο πρακτικό λοιπόν αυτό αναγράφεται ούτε λίγο ούτε πολύ, πως μια συγκεκριμένη γιατρός είναι μεν η αξιολογότερη από τους/τις υποψηφίους όμως … δυστυχώς “έχει δυο μικρά παιδιά” ( ; ) κάτι που κατά τους κριτές “δεν συνάδει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ιατρικού λειτουργήματος (!!!)”. έτσι ακριβώς…

»Η θιγόμενη γιατρός προσέφυγε στο υπουργείο Υγείας ήδη από τον περασμένο Μάϊο 2021 απαιτώντας αναπομπή, δηλαδή ακύρωση του πρακτικού κι επανάληψη της κρίσης.

»Δεν υπήρξε επί τέσσερεις μήνες καμία απάντηση μέχρι τις 24/9/21 που έκπληκτη παρέλαβε ως συστημένο ένα έγγραφο με υπογραφή της νέας αναπληρώτριας υπουργού κυρίας Μίνας Γκάγκα και ημερομηνία 20/9/21 με το οποίο απορρίπτεται η αίτηση της γιατρού για επανάληψη της κρίσης γιατί “δεν προέκυψαν λόγοι αναπομπής του ανωτέρω πρακτικού…”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!