Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Κουντουρά: Θα έπρεπε να στηριχθεί ο εσωτερικός τουρισμός
[Tribune]: Κουντουρά: Θα έπρεπε να στηριχθεί ο εσωτερικός τουρισμός

[Tribune]: Κουντουρά: Θα έπρεπε να στηριχθεί ο εσωτερικός τουρισμός

«Η πανδημία αυτή ήρθε και άλλαξε τον τρόπο της καθημερινότητάς μας, τον τρόπο που ταξιδεύουμε, τίποτα δεν είναι όπως το γνωρίζαμε και τίποτα δεν θα είναι έτσι όπως το γνωρίζουμε.

»Τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί μία αποτελεσματική θεραπεία, το εμβόλιο, δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε.

»Δυστυχώς σε αυτή τη σύγκρουση ανάμεσα στην προστασία της δημόσιας Υγείας και την επανεκκίνηση της οικονομίας δεν υπάρχει νικητής.

»Το διακύβευμα είναι εξαιρετικά μεγάλο, δεν χωρά λάθη στις αποφάσεις που θα ληφθούν.

»Η ΕΕ με μία καθυστέρηση μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε προσπαθεί και εκείνη να πάρει μέτρα», είπε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Υπάρχει μία γενική αναστάτωση και σε αυτή την περίπτωση γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να υπάρξει πλήρης συντονισμός σε όλα τα επίπεδα και δεν μιλάω μόνο για την Ευρώπη, μιλάω παγκόσμια αλλά και για την Ελλάδα, έτσι ώστε γνωρίζοντας ότι τα υγειονομικά δεδομένα αναθεωρούνται, οι πολιτικές εξελίσσονται, θα πρέπει σίγουρα να μην υπάρχουν αστοχίες.

»Στην Ελλάδα είδαμε τις προηγούμενες μέρες κάποιες διαδοχικές συγκρουόμενες ανακοινώσεις για αποφάσεις που έφεραν μία αβεβαιότητα και ένα μούδιασμα σε όλο τον κλάδο του τουρισμού γιατί δεν πρέπει να υπάρξει σύγχυση αυτή τη στιγμή και δεν βοηθάει βέβαια και στο εξωτερικό για τη θετική εικόνα που έχει χτίσει η χώρα μας όσον αφορά τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!