Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Κουνιάδος Βαληράκη: Ο εισαγγελέας είναι διαβρωμένος – Υπάρχουν κυκλώματα στη Χαλκίδα
[Tribune]: Κουνιάδος Βαληράκη: Ο εισαγγελέας είναι διαβρωμένος – Υπάρχουν κυκλώματα στη Χαλκίδα

[Tribune]: Κουνιάδος Βαληράκη: Ο εισαγγελέας είναι διαβρωμένος – Υπάρχουν κυκλώματα στη Χαλκίδα

«Βράζει» η οικογένεια του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Χαλκίδας να θέσει στο αρχείο τη μήνυση για τις συνθήκες θανάτου του και ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει το δικαστικό αγώνα προκειμένου να χυθεί άπλετο φως.

Ο κουνιάδος του 78χρονου πολιτικού, Βαγγέλης Παπαθεοδώρου, καταφέρθηκε με σκληρά λόγια εναντίον του εισαγγελέα της υπόθεσης και αποκάλυψε ότι η οικογένεια έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του.

«Εμείς δεν μένουμε σε μία απόφαση ενός εισαγγελέα, ο οποίος είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκαλο και τον έχουμε μηνύσει για αυτό το θέμα και θα μείνουμε σε μία δική του εκτίμηση, η οποία ήταν δεδομένη από την αρχή ότι τη δρομολογεί για συγκάλυψη», είπε στην ιστοσελίδα dikastikoreportaz.gr και στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» ο κουνιάδος του Σήφη Βαλυράκη.

Και συνέχισε: «Το αποτέλεσμα είναι αν θα συνεχιστεί ή όχι αυτή η υπόθεση, αν θα εκτιμηθούν τα στοιχεία ότι πρέπει να ανασυρθεί από το αρχείο που τοποθετεί ο διαβρωμένος εισαγγελέας και οι συνεργάτες του λιμενικοί η συμμορία αυτών των τριών και από το αν θα μπορέσει κάποιος εισαγγελέας -γιατί υπάρχουν και τίμιοι εισαγγελείς- να εξετάσει την υπόθεση μέχρι το κόκαλο, να μάθουμε και εμείς την αλήθεια».

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για κυκλώματα στη Χαλκίδα, τα οποία ήθελαν να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!