Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: Kαθηγήτρια Δημόσιας Υγείας: Τέλη Απριλίου η έξαρση κοροναϊού στην Ελλάδα
[Tribune]: Kαθηγήτρια Δημόσιας Υγείας: Τέλη Απριλίου η έξαρση κοροναϊού στην Ελλάδα

[Tribune]: Kαθηγήτρια Δημόσιας Υγείας: Τέλη Απριλίου η έξαρση κοροναϊού στην Ελλάδα

Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, LIVE NEWS, η καθηγήτρια δημόσιας υγείας, Τζένη Κρεμαστινού μίλησε για τον κοροναϊό και υποστήριξε ότι πιστεύει ότι η έξαρση του κοροναϊού στη χώρα μας θα συμβεί στα τέλη Απριλίου.

Η κυρία Κρεμαστινού μίλησε για το πότε πιστεύει ότι θα υπάρξει η έξαρση του κοροναϊού στην Ελλάδα που αριθμεί ήδη έχει 45 κρούσματα στη χώρα μας.

«Είναι δύσκολο να εκτιμηθεί το πότε ακριβώς θα γίνει η έξαρση του ιού στην χώρα μας. Αλλά σίγουρα στο τέλος του επόμενου μήνα θα πρέπει να έχουμε αρκετά περισσότερα κρούσματα και ίσως έχουμε την έξαρση. Δηλαδή τέλος Απριλίου – Μάιο εκεί, μπορεί και λίγο νωρίτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένη Κρεμαστινού.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε σχετικά λίγα κρούσματα και σχετίζονται με αυτήν την εκδρομή και με ανθρώπους που ήρθαν από την Ιταλία. Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η διασπορά του ιού στον πληθυσμό.

Βέβαια σίγουρα υπάρχει διασπορά, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό το πράγμα, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο να πούμε ότι αυτός ο άνθρωπος αρρώστησε χωρίς να έχει καμία επαφή»

Σχετικά με τα κρούσματα και τις περιπτώσεις των κατ’ οίκον νοσηλείας και σχετικά με την αντιμετώπιση του ιού είπε:

«Σε περιπτώσεις κατ’ οίκον νοσηλείας πρέπει να τηρούνται τα μέτρα προφύλαξης. Ένας άνθρωπος που προσέχει κάποιον που νοσεί, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα κολλήσει».

«Δεν υπάρχουν φάρμακα για την καταπολέμηση του ιού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!