Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο καθηγητής Τζαμάν δίνει δίκιο στην Ελλάδα και προειδοποιεί για διαμελισμό της Τουρκίας
[Tribune]: Ο καθηγητής Τζαμάν δίνει δίκιο στην Ελλάδα και προειδοποιεί για διαμελισμό της Τουρκίας

[Tribune]: Ο καθηγητής Τζαμάν δίνει δίκιο στην Ελλάδα και προειδοποιεί για διαμελισμό της Τουρκίας

Ο Τούρκος καθηγητής Μεχμέτ Εφέ Τζαμάν (Mehmet Efe Caman) με ένα πολύ σημαντικό άρθρο του καταρρίπτει όλη την τουρκική προπαγάνδα, επισημαίνει ότι η Ελλάδα έχει δίκιο και προειδοποιεί τους θερμοκέφαλους συμπατριώτες του ότι με την επεκτατική πολιτική τους υπονομεύουν τη Συνθήκη της Λωζάνης, που σημαίνει επιστροφή στη Συνθήκη των Σεβρών, που σημαίνει διαμελισμός της Τουρκίας.

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, που πάντα παρακολουθεί και σχολιάζει τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα προχώρησε σε μια ανάρτηση με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Αναφέρεται στις απόψεις του Τούρκου καθηγητή Μεχμέτ Εφέ Τζαμάν ο οποίος, όπως αναφέρεται και στην επικεφαλίδα «γράφει όσα δεν τολμούν να γράψουν ποτέ στην Ελλάδα» και ουσιαστικά αποδομεί την στρατηγική, την φρασεολογία και την τακτική Ερντογάν.

Ειδικότερα, σημειώνει:

«ΗΧΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» – ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – «ΑΠΟ ΤΟ 1923 ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΕΛΕΙΑ!»

Ο καθηγητής Μεχμέτ Εφέ Τζαμάν τόλμησε να εκφράσει μέσα από άρθρο του αντίθετη άποψη από το καθεστώς Ερντογάν, με αποτέλεσμα να δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Συγκεκριμένα ο καθηγητής πριν από λίγες ώρες ανάρτησε το παρακάτω μήνυμα:

Με λιντσάρουν α) Τούρκοι εθνικιστές δεξιάς πτέρυγας (γκρίζοι λύκοι), β) Εθνικιστές αριστερής πτέρυγας (Kemalist ulusalcı), γ) Ισλαμιστές και Ερντογανιστές, δ) Παιδιά του βαθέως κράτους λόγω αυτού του άρθρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!