Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: Τι κατέθεσε ο 58χρονος κατηγορούμενος για το «χρυσό» ριφιφί στο Ψυχικό
[Tribune]: Τι κατέθεσε ο 58χρονος κατηγορούμενος για το «χρυσό» ριφιφί στο Ψυχικό

[Tribune]: Τι κατέθεσε ο 58χρονος κατηγορούμενος για το «χρυσό» ριφιφί στο Ψυχικό

Σενάριο για σίριαλ τηλεοπτικού σταθμού φέρεται να επικαλέστηκε ο προφυλακισμένος για την υπόθεση της διάρρηξης – μαμούθ τεσσάρων τραπεζικών θυρίδων, προκειμένου να δικαιολογήσει τις συχνές επισκέψεις του στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας του Ψυχικού.

Κατά πληροφορίες, στην κατάθεσή του, ο επιχειρηματίας, Βασίλης Γκουρούσης, σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη, οποίος αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση, κατά τη διάρκεια της απολογίας του δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων σχετικά με τους λόγους που η οικογένεια του διατηρούσε θυρίδα στην συγκεκριμένη τράπεζα παρά το γεγονός ότι, όπως σημείωσε ο ανακριτής, κατά τον έλεγχο δεν βρέθηκε να φυλάσσεται κάποιο αντικείμενο αξίας.

«Τις θυρίδες τις μισθώνω πολλά χρόνια και συνήθιζα να αποθηκεύω μέσα χρηματικά ποσά, τα κοσμήματα της γυναίκας μου και διάφορα έγγραφα της δουλειάς μου ως θεατρικός παραγωγός τα οποία εμπίπτουν στο νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας (κείμενα θεατρικών έργων) καθώς και συμβόλαια επί της ως άνω δραστηριότητας μου» εξήγησε ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

«Γράφω ένα σήριαλ και μου είχε ζητηθεί από τον Ιούλιο του 2020 να τους γράψω 40- 45 επεισόδια.

»Τα κείμενα που γράφω, τα αποθηκεύω στην θυρίδα και είναι αυτά που υπήρχαν στην χάρτινη συσκευασία συστημένου δέματος που βρέθηκε στην θυρίδα.

»Κατά τη διάρκεια συγγραφής των κειμένων, έπρεπε να μεταβαίνω στην τράπεζα για να ελέγχω τα κείμενα που είχα ήδη γράψει, να αποθηκεύω κείμενα και ούτω καθεξής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!