Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: H Εισαγγελία Χαλκίδας έβαλε στο αρχείο την υπόθεση Σήφη Βαλυράκη
[Tribune]: H Εισαγγελία Χαλκίδας έβαλε στο αρχείο την υπόθεση Σήφη Βαλυράκη

[Tribune]: H Εισαγγελία Χαλκίδας έβαλε στο αρχείο την υπόθεση Σήφη Βαλυράκη

«Για 12 διαφορετικούς λόγους ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη δεν οφείλεται σε ανθρωποκτονία από πρόθεση» αναφέρει η Εισαγγελία Χαλκίδας, που έβαλε στο αρχείο τη μήνυση για τις συνθήκες θανάτου του 78χρονου πρώην υπουργού που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής –στις 24 Ιανουαρίου 2021- στην θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας.

Όπως επισημαίνει κι η Εισαγγελία Χαλκίδας στην σχετική διάταξη οι δύο μάρτυρες περιγράφουν με τελείως διαφορετικό τρόπο την υποτιθέμενη λογομαχία ή συμπλοκή του Σήφη Βαλυράκη με τους δύο αλιείς, δίνεται διαφορετική περιγραφή του σκάφους στο οποίο επέβαιναν.

Ακόμη ο ένας εξ αυτών δεν φαίνεται να προσκομίζει στοιχεία ότι ήταν παρών στην Ερέτρια εκείνη την μοιραία ημέρα.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται στο δικαστικό έγγραφο, υπάρχει σειρά μαρτύρων ότι οι δύο αλιείς που κατονομάζονταν από τον ένα μάρτυρα ότι επέφεραν φονικά πλήγματα εναντίον του 78χρονου πολιτικού είχαν ισχυρό άλλοθι ότι ήσαν, τις κρίσιμες ώρες, στα σπίτια τους στην Ερέτρια.

Στην εν λόγω διάταξη μνημονεύονται αποσπάσματα έκθεσης πραγματογνωμοσύνης ότι ο θάνατος του πρώην υπουργού οφείλεται από λάθος χειρισμό στο φουσκωτό σκάφος του, πτώση του στην θάλασσα και κτύπημα, δυστυχώς, από την προπέλα του ίδιου του σκάφους.

Μίνα Βαλυράκη: «Βαθειά προσβολή η αρχειοθέτηση της δολοφονίας του συζύγου μου»

Έντονη ήταν η αντίδραση της Μίνας Βαλυράκη στην αρχειοθέτηση της υπόθεσης του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, άνοικτά της Ερέτριας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!