Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Το ΥΠΕΞ θα κρατήσει ψύχραιμη στάση αλλά καμία πρόκληση Τσαβούσογλου δεν θα μείνει αναπάντητη
[Tribune]: Το ΥΠΕΞ θα κρατήσει ψύχραιμη στάση αλλά καμία πρόκληση Τσαβούσογλου δεν θα μείνει αναπάντητη

[Tribune]: Το ΥΠΕΞ θα κρατήσει ψύχραιμη στάση αλλά καμία πρόκληση Τσαβούσογλου δεν θα μείνει αναπάντητη

Αναφορικά με την επικείμενη επίσκεψη Τσαβούσογλου στη χώρα μας, το υπουργείο Εξωτερικών και ο υπουργός Νίκος Δένδιας σκοπεύουν να τηρήσουν ψύχραιμη στάση, δείχνοντας ότι η Ελλάδα σε αντίθεση με την Τουρκία είναι μία ανοιχτή κοινωνία με πραγματικά δημοκρατικό καθεστώς, αλλά βέβαιο θεωρείται ότι τυχόν προκλητική ενέργεια στη Θράκη δε θα μείνει αναπάντητη.

Την Κυριακή το βράδυ στην Αθήνα ο Νίκος Δένδιας θα παραθέσει ανεπίσημο δείπνο στον Τσαβούσογλου.

Το πρωί της Δευτέρας ο Τούρκος υπουργός θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν οι συνομιλίες με τον Νίκο Δένδια στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντ. Σασόλι θύμισε το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξε η Τουρκία πέρυσι στον Έβρο.

«Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες με κρατική ενθάρρυνση επιχειρήσαν να εισέλθουν από τα σύνορα με την Τουρκία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και η Ελλάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και προστάτεψε τα σύνορα Ελλάδα και Ευρώπης» υπενθύμισε ο πρωθυπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!