Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: Τι είπε ο Kικίλιας μετά την συνάντηση με εκπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας
[Tribune]: Τι είπε ο Kικίλιας μετά την συνάντηση με εκπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας

[Tribune]: Τι είπε ο Kικίλιας μετά την συνάντηση με εκπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας

Σύσκεψη με τους εκπροσώπους και αντιπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας, πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας .

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων (ΠΕΦ) Θεόδωρος Τρύφων, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) Ολύμπιος Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος του Pharma Innovation Forum (PIF) Μάκης Παπαταξιάρχης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ) Κώστας Παναγούλιας.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο κ. Κικίλιας δήλωσε πως οι εκπρόσωποι των φαρμακοβιομηχανιών τον διαβεβαίωσαν για την επάρκεια των φαρμάκων στην ελληνική αγορά.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε πως «η βιομηχανία του φαρμάκου έχει σταθεί όλα αυτά τα χρόνια με υψηλό αίσθημα ευθύνης στο πλευρό του Εθνικού Συστήματος Υγείας και του Έλληνα ασθενή. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει και στην παρούσα φάση. Η τροφοδοσία της αγοράς συνεχίζεται κανονικά».

«Στις ειδικές συνθήκες που ζούμε, οι οποίες είναι εν εξελίξει, θα εγγυηθούμε την απρόσκοπτη τροφοδοσία της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς, όσον αφορά στα φάρμακα για τον Έλληνα ασθενή και πάνω απ’ όλα για τον Έλληνα πολίτη», σημείωσε ο κ. Παπαταξιάρχης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!