Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Τι είπε Γερμανός βιολόγος για τις θρομβώσεις από τα εμβόλια
[Tribune]: Τι είπε Γερμανός βιολόγος για τις θρομβώσεις από τα εμβόλια

[Tribune]: Τι είπε Γερμανός βιολόγος για τις θρομβώσεις από τα εμβόλια

Τον γρίφο για τις θρομβώσεις που δημιουργούνται μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca και Johnson & Johnson ισχυρίζονται ότι έλυσαν Γερμανοί ερευνητές.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνάς τους, μία μικρή διόρθωση στη δημιουργία των εμβολίων αδενοϊού είναι αρκετή για να βάλει τέλος στα προβλήματα των θρομβωτικών επεισοδίων.

Ο επικεφαλής του προγράμματος μίλησε στο OPEN TV και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τη μία εταιρεία.

«Εχουμε αναλύσει τα δεδομένα αυτά στην ακίδα πρωτεΐνης του ίδιου του ιού και η δομή είναι παρόμοια με το αντιγόνο της AstraZeneca. Δεν έχουμε ελέγξει την αλληλουχία του Johnson & Johnson ακόμα, αλλά η τροποποίηση αυτή μπορεί να εφαρμοστεί και στα δύο εμβόλια. Είμαι σε επικοινωνία με την Johnson & Johnson. Με την AstraZeneca δεν έχω επικοινωνία», ανέφερε ο καθηγητής Φαρμακευτικής Βιολογίας του Πανεπιστημίου Γκαίτε, Ρολφ Μάρσαλεκ.

Από την πλευρά του ο παθολόγος – κλινικός φαρμακολόγος, Αναστάσιος Σπαντιδέας, επισημαίνει: «Εάν μπορεί με μία τροποποίηση να αποφύγουμε όλο αυτό τον κίνδυνο εμφάνισης θρομβωεμβολικών επεισοδίων, καταλαβαίνετε ότι είναι ένας σημαντικός παράγοντας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!