Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: Ηλιούπολη: Τι είπε στην απολογία του ο αστυνομικός μαστρωπός
[Tribune]: Ηλιούπολη: Τι είπε στην απολογία του ο αστυνομικός μαστρωπός

[Tribune]: Ηλιούπολη: Τι είπε στην απολογία του ο αστυνομικός μαστρωπός

Με μια απολογία – πρόκληση, ο 39χρονος αστυνομικός ρίχνει όλες τις ευθύνες στην 19χρονη κοπέλα που καταγγέλλει πως έζησε μια κόλαση στα χέρια του στην Ηλιούπολη.

Ο αστυνομικός ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει πως η κοπέλα εκδιδόταν… από μόνη της, πως εκείνος νευρίαζε γι’ αυτό, αλλά και για το ότι συμμετείχε σε αισθησιακές ταινίες και την παρακινούσε να σταματήσει.

«Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του αρνούμενος όλες τις κατηγορίες ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο αστυνομικός υποστήριξε ότι η 19χρονη εκδιδόταν εδώ και δύο χρόνια και πως εκείνος μάλιστα όχι μόνο δεν συνέβαλε σε αυτό αλλά της ζητούσε να σταματήσει. Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα ότι το θύμα είχε προφίλ σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο ίδιος παραδέχεται μεν ότι την έφερε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών, αλλά… δεν είχε σκεφτεί κάτι πονηρό και επικαλείται άγνοια για τη δημιουργία της ταινίας.

«Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν, Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!