Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Guardian: Ύποπτα στοιχεία μικρής εταιρίας άλλαξαν τη στρατηγική ΠΟΥ απέναντι στον κορωνοϊό
[Tribune]: Guardian: Ύποπτα στοιχεία μικρής εταιρίας άλλαξαν τη στρατηγική ΠΟΥ απέναντι στον κορωνοϊό

[Tribune]: Guardian: Ύποπτα στοιχεία μικρής εταιρίας άλλαξαν τη στρατηγική ΠΟΥ απέναντι στον κορωνοϊό

Εκτενές άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Guardian υποστηρίζει ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και κάποιες χώρες στηρίχθηκαν στα στοιχεία μίας μικρής εταιρίας στατιστικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) καθώς και αρκετές κυβερνήσεις αλλάξαν τις πολιτικές για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού καθώς και τις θεραπευτικές μεθόδους που ακολούθησαν, με βάση τα αμφιβόλου ποιότητας στοιχεία, μία μικρής αμερικανικής εταιρίας στατιστικών αναλύσεων στον τομέα της υγείας.

Το συγκεκριμένο γεγονός εγείρει σοβαρά ερωτήματα για κάποιες μελέτες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν σε κάποια από τα μεγαλύτερα ιατρικά περιοδικά του κόσμου.

Συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας και μοντέλο, οι εργαζόμενοι της εταιρίας

Όπως αποκάλυψε η έρευνα του Guadian, η αμερικάνικη εταιρία Surgisphere, η οποία φαίνεται ότι απασχολεί ελαχίστου εργαζόμενους και με διάφορες «ειδικότητες» από συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας μέχρι και μοντέλο για περιεχόμενο κατάλληλο μόνο για ενήλικες, έχει παράσχει αρκετές μελέτες σχετικά με την Covid-19, οι οποίες συνυπογράφονται από τον εκτελεστικό διευθυντή της, χωρίς όμως να δίνει επαρκείς εξηγήσεις σχετικά με τα δεδομένα ή τη μεθοδολογία που χρησιμοποίησε.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τα δεδομένα έχουν αποκτηθεί νόμιμα από περισσότερα από 1.000 νοσοκομεία και έχουν δημοσιευθεί σε κάποια από τα μεγαλύτερα ιατρικά περιοδικά του κόσμου, όπως το Lancet και New England Journal και οδήγησαν σε αλλαγή στρατηγικής αναφορικά με τις θεραπευτικές μεθόδους για την αντιμετώπιση της νόσου κάποιες χώρες τις Λατινικής Αμερικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!