Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Γιώργος Τσίπρας: «Κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρ το δέον συναινετικοί»
[Tribune]: Γιώργος Τσίπρας: «Κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρ το δέον συναινετικοί»

[Tribune]: Γιώργος Τσίπρας: «Κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρ το δέον συναινετικοί»

Για λαϊκισμό κατηγορεί την κυβέρνηση ο Γιώργος Τσίπρας όταν προπαγανδίζει πως όποιος ασκεί κριτική είναι ενάντια στον εμβολιασμό.

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στο politic.gr , ο βουλευτής Δυτικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κι αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας δεν διστάζει να υπογραμμίσει πως στελέχη του κόμματός του ήταν σε πολλά πεδία αντιμετώπισης της πανδημίας υπέρ το δέον συναινετικά απέναντι σε μια κυβέρνηση που ήταν ερασιτεχνική και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η εικόνα της.

«Μια σοβαρή αντιπολίτευση θα έπρεπε να ασκεί περισσότερη κριτική και στην Επιτροπή και στους πολιτικούς της προϊστάμενους γιατί τα έχουν κάνει ρόιδο με την ερασιτεχνική, και σε ορισμένα πεδία αντιεπιστημονική αντιμετώπιση της πανδημίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, ο κ. Τσίπρας τονίζει πως αν έγινε κάτι πεντακάθαρο από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι ότι ακριβώς θέλησε να ελέγξει πλήρως όσους αρμούς εξουσίας και θεσμούς δεν τελούσαν υπό τον απόλυτο έλεγχο της Δεξιάς κι αυτό έγινε με πολύ προκλητικό τρόπο.

Όσον αφορά τον τομέα ευθύνης του, αναφέρεται σε έλλειψη κάποιου σοβαρού εξοπλιστικού σχεδιασμού σε βάθος χρόνου ή στρατηγικών συμμαχιών, κάνοντας μάλιστα λόγο για έναν τρόπο λειτουργίας και λήψης αποφάσεων που υπηρετεί το Μαξίμου κι όχι την Άμυνα.

Παρατηρεί, επίσης, πως τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά είναι απολύτως βιώσιμα και πως κρύβονται σκοτεινές σκοπιμότητες πίσω από κυβερνητικές δηλώσεις υπονόμευσής τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!