Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο Γιώργος Σταμάτης και το υπ. Εργασίας στηρίζουν το «Σπίτι του Ηθοποιού»
[Tribune]: Ο Γιώργος Σταμάτης και το υπ. Εργασίας στηρίζουν το «Σπίτι του Ηθοποιού»

[Tribune]: Ο Γιώργος Σταμάτης και το υπ. Εργασίας στηρίζουν το «Σπίτι του Ηθοποιού»

Το «Σπίτι του Ηθοποιού» επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης. Τον Γενικό Γραμματέα υποδέχτηκε η πρόεδρος, κ. Άννα Φόνσου, η οποία παρουσίασε τις δράσεις του «Σπιτιού του Ηθοποιού», εστιάζοντας στη φιλοξενία που παρέχεται σε ηθοποιούς που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που διοργανώνονται από το φορέα.

Ο Γενικός Γραμματέας στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους του «Σπιτιού του Ηθοποιού» και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και τις ανάγκες που έχει προκειμένου να συνεχίσει τη λειτουργία και το έργο του.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο κ. Σταμάτης δήλωσε:

«Ήταν ιδιαίτερη χαρά να επισκεφτώ σήμερα το “Σπίτι του Ηθοποιού” και ευχαριστώ θερμά την Πρόεδρο, κ. Άννα Φόνσου για την ευγενική φιλοξενία και ξενάγηση.

»Το “Σπίτι του Ηθοποιού” προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο από ηθοποιούς σε ηθοποιούς, αποτελώντας έτσι ένα φορέα αλληλεγγύης.

»Το “Σπίτι του Ηθοποιού” έχει στηθεί με μεράκι και αφοσίωση από την πρόεδρο και όλους τους εργαζόμενους, υποστηρικτές και φίλους ως ένας χώρος οικείος και ζεστός, που προσφέρει σημαντικό έργο εδώ και χρόνια στους ηθοποιούς που το χρειάζονται.

»Πρόκειται, άλλωστε, για ένα κλάδο που αντιμετωπίζει υψηλά ποσοστά ανεργίας, πόσο μάλλον κατά την περίοδο της πανδημίας.

»Σημαντικά είναι, επίσης, τα δρώμενα που διοργανώνει το “Σπίτι του Ηθοποιού”, λειτουργώντας ως ένα μικρό κέντρο πολιτισμού για την περιοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!