Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Γεροβασίλη: Ο Σαμαράς επιβάλλει το τέμπο του ανασχηματισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη
[Tribune]: Γεροβασίλη: Ο Σαμαράς επιβάλλει το τέμπο του ανασχηματισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη

[Tribune]: Γεροβασίλη: Ο Σαμαράς επιβάλλει το τέμπο του ανασχηματισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σε σχόλιό της για τον πτωχευτικό νόμο και το τέλος της παράτασης προστασίας της πρώτης κατοικίας η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις ως προς το πώς πρέπει να κινείται ένας πτωχευτικός νόμος.

Σήμερα, στη μετά covid-19 εποχή όπου εκατομμύρια χιλιάδες συμπολίτες μας βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση, αντιλαμβάνεστε την αναγκαιότητα της παράτασης προστασίας της α κατοικίας και κυρίως την ύπαρξη μιας οριστικής λύσης.

Εμείς φέραμε και εφαρμόσαμε ένα νομοσχέδιο για την προστασία α’ κατοικίας με όλες τις δυσκολίες και τους περιορισμούς που υπήρχαν όντας και εντός μνημονιακών δεσμεύσεων.

Μία απλή παράταση είναι ανάσα, αλλά δεν επιλύει το ζήτημα.

Η πραγματική ζωή είναι εδώ. Και γνωρίζουμε σήμερα ότι όσοι συμπολίτες μας είχαν αρχίσει να ανακάμπτουν, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε μία οικονομία με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, είχε αρχίσει να δημιουργείται ένα θετικό ψυχολογικό κλίμα που απηχούσε την πραγματικότητα, είχαν αρχίσει να ανακάμπτουν πολλές ΜμΕ και μεγαλύτερες.

Όλο αυτό έχει υποστεί ραγδαία οπισθοδρόμηση με δεδομένη την υφεσιακή πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Αυτή που ξεκίνησε επί Νέας Δημοκρατίας προ κορονοϊού με βάση τα στοιχεία και βεβαίως που επιταχύνθηκε λόγω παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης και κυρίως δεν ανακόπηκε λόγω αδράνειας και ανυπαρξίας της κυβερνητικού σχεδιασμού.

Σήμερα δυστυχώς βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις εκτός κάθε προστασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!