Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: Γκάγκα: Εντυπωσιακό ότι άλλαξε η απόφαση για το λιανεμπόριο σε τρεις ημέρες
[Tribune]: Γκάγκα: Εντυπωσιακό ότι άλλαξε η απόφαση για το λιανεμπόριο σε τρεις ημέρες

[Tribune]: Γκάγκα: Εντυπωσιακό ότι άλλαξε η απόφαση για το λιανεμπόριο σε τρεις ημέρες

Στο άνοιγμα του λιανεμπορίου, τις διαδημοτικές μετακινήσεις αλλά και στην εστίαση αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Συντονίστρια Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και pρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

«Δεν με ανησυχεί το λιανεμπόριο για να σας πω την αλήθεια, με ανησυχεί η διαδημοτική μετακίνηση και το γεγονός ότι βρισκόμαστε πολύς κόσμος μαζί και όχι πάντα προσεκτικά και με μάσκες.

»Αυτό με ανησυχεί, η επαφή που έχουμε μεταξύ μας χωρίς να κρατάμε τα μέτρα. Μέσα στα καταστήματα τα μέτρα τα κρατάμε.

»Είναι ένας καλός τρόπος να βγούμε και να ξεδώσουμε και να πάρουμε πράγματα που χρειαζόμαστε κρατώντας τα μέτρα», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Η εστίαση είναι πάλι χωρίς μάσκα, αυτό πρέπει να θυμόμαστε.

»Αν ανοίξει η εστίαση πρέπει να είναι με πολύ καλά μέτρα, με λίγους ανθρώπους γύρω από κάθε τραπέζι και αυτό που πρέπει εμείς να θυμόμαστε είναι να μην αλλάζουμε κάθε ημέρα παρέα.

»Αν καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι χωρίς μάσκα, νομίζω είναι πιο ασφαλές στα εστιατόρια παρά στα σπίτια, γιατί εκεί υποχρεωτικά θα τηρηθούν τα μέτρα με τον αριθμό των ανθρώπων και όλους τους κανόνες ασφάλειας.

»Είναι το επόμενο στάδιο, πιθανότατα να είναι πιο ασφαλές από αυτό που βλέπουμε τώρα να μαζεύονται στα πάρκα 15 με καφεδάκι στο χέρι να μιλάμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!