Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: Εξαδάκτυλος: Το Facebook είναι ο χειρότερος τρόπος για ενημέρωση
[Tribune]: Εξαδάκτυλος: Το Facebook είναι ο χειρότερος τρόπος για ενημέρωση

[Tribune]: Εξαδάκτυλος: Το Facebook είναι ο χειρότερος τρόπος για ενημέρωση

Αισιόδοξοι για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού εμφανίζονται οι επιστήμονες, καθώς δεν επιβεβαιώνονται οι έως τώρα εκτιμήσεις για αύξηση των κρουσμάτων το φθινόπωρο και ενώ τα σχολεία έχουν ανοίξει εδώ κι έναν μήνα, κι αφού έχει αρχίσει να χορηγείται η τρίτη δόση του εμβολίου.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που φοβόμασταν.

«Βλέπουμε καθημερινά ποιοι γεμίζουν τα νοσοκομεία, τις εντατικές, ποιοι αποτυπώνονται σε ημερήσια θύματα που θα μπορούσαν να είναι πολύ, πολύ λιγότερα, τόνισε, καθώς πρόκειται στην πλειοψηφία τους για ανεμβολίαστους», ποσοστό που όπως είπε μας αδικεί ως κοινωνία συνολικά.

Σχετικά με την απελευθέρωση των μέτρων για τους εμβολιασμένους, όπως σχολίασε ο κ. Εξαδάκτυλος, μπορεί να ξενίζει, ωστόσο, αποκαθιστά μια δυνατότητα που έχουν πλέον όσοι έχουν φροντίσει να αποκτήσουν την άμυνά τους απέναντι στον ιό, μετά από 18 μήνες περιορισμών και θα μπορέοσυν να κάνουν Χριστούγεννα κανονικά.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται και στον τρόπο που ενημερώνεται κανείς, με δεδομένη την ευρεία χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

όπως ανέφερε ο κ Εξαδάκτυλος, «το facebook είναι ο χειρότερος τρόπος να ενημερωθεί κανείς, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στις γνώμες που διακινούνται εκεί».

Διαβεβαίωσε κατηγορηματικά πώς όπου υπάρχει παράβαση της ιατρικής δεοντολογίας, υπάρχει πειθαρχικός έλεγχος και αφορά γιατρούς σε μονοψήφιο αριθμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!