Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Ο Ερσίν Τατάρ είναι ένας μαφιόζος που πήρε «λάφυρα» ελληνικές περιουσίες και έκανε «Κύπριους» εποίκους από την Ανατολία
[Tribune]: Ο Ερσίν Τατάρ είναι ένας μαφιόζος που πήρε «λάφυρα» ελληνικές περιουσίες και έκανε «Κύπριους» εποίκους από την Ανατολία

[Tribune]: Ο Ερσίν Τατάρ είναι ένας μαφιόζος που πήρε «λάφυρα» ελληνικές περιουσίες και έκανε «Κύπριους» εποίκους από την Ανατολία

«Γνωρίζεις ποιος είναι ο Τατάρ, ρωτά τον Πρόεδρο ο Ελτσίλ», τιτλοφορείται άρθρο του Άριστου Μιχαηλίδηστον κυπριακό «Φιλελεύθερο» , με το οποίο καλεί τον Κύπριο πρόεδρο Αναστασιάδη να καταγγείλει τον νέο κατοχικό ηγέτη ως μαριονέτα της Άγκυρας, που υποστηρίζεται από τους εποίκους στα κατεχόμενα της Κύπρου και το ισλαμιστικό καθεστώς Ερντογάν, ενάντια στις επιθυμίες των Τουρκοκυπρίων. Ο Άριστος Μιχαηλίδης αναδημοσιεύει προς επίρρωση κείμενο Τουρκοκύπριου συνδικαλιστή που κατηγορεί τον Ερσίν Τατάρ για μια σειρά από εγκληματικές και ανθελληνικές ενέργειες.

Διαβάστε το άρθρο:

Γράψαμε τις προηγούμενες μέρες σε αυτή τη στήλη ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρέπει να λάβει υπόψη και να ενισχύσει τις φωνές των Τουρκοκυπρίων που καταγγέλλουν τον Ερσίν Τατάρ.

Να τον καταγγείλει και ο ίδιος, τόσο για τις θέσεις του περί λύσης δύο κρατών, όσο και για το ότι δεν εκφράζει την «ετυμηγορία των Τουρκοκυπρίων», όπως ο Πρόεδρος κακώς δήλωσε μετά την «εκλογή» του, αλλά την ετυμηγορία των εποίκων και της Άγκυρας.

Όταν Τουρκοκύπριοι κάνουν αυτές τις καταγγελίες, ο Πρόεδρος οφείλει να τις αξιοποιήσει για να αναδείξει τον ρόλο της Άγκυρας στα κατεχόμενα και να υπερασπιστεί τους Τουρκοκύπριους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Γι’ αυτό και σήμερα θα δημοσιεύσω το κείμενο που έγραψε στην εφημερίδα Αβρούπα την Τρίτη, ο δάσκαλος συνδικαλιστής Σενέρ Ελτσίλ.

Απευθυνόταν στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, διερωτώμενος κατά πόσο γνωρίζει τον Ερσίν Τατάρ και αν νιώθει περήφανος που θα κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Τατάρ, ο οποίος δήλωσε περήφανος που είναι υπάλληλος του ΑΚΡ, του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!