Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Έρευνα: ‘Εως το 15% που νόσησαν με Covid-19 μπορεί να ξανακολλήσουν
[Tribune]: Έρευνα: ‘Εως το 15% που νόσησαν με Covid-19 μπορεί να ξανακολλήσουν

[Tribune]: Έρευνα: ‘Εως το 15% που νόσησαν με Covid-19 μπορεί να ξανακολλήσουν

Περίπου το 5% έως 15% των αποθεραπευμένων Κινέζων που νόσησαν με Covid-19, μπορεί να βρεθούν και πάλι θετικοί, σύμφωνα με μια κινεζική μελέτη.

Ο ρυθμός επανενεργοποίησης στην Κίνα ποικίλλει μεταξύ διαφορετικών περιοχών, με το ποσοστό σε ορισμένες περιοχές να ανέρχεται σε λιγότερο από το 1% μεταξύ των ασθενών που έχουν αναρρώσει, σύμφωνα με τον Γουάνγκ Γκιγιανγκ, διευθυντή του τμήματος λοιμώξεων στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου. Ο Γουάνγκ παρουσίασε τα στοιχεία κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης τύπου που πραγματοποίησε η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας.

Ο Γουάνγκ είπε ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς που έχουν βρεθεί ξανά θετικοί στον ιό δεν έχουν ακόμη παρουσιάσει συμπτώματα και χρειάζεται να γίνει περισσότερη δουλειά για να ανακαλύψουν τον λόγο της επανενεργοποίησης.

Ο φόβος επανεμφάνισης του ιού σε ασθενείς που έχουν αναρρώσει αυξάνεται στην Κίνα. Χωρίς να υπάρχει σαφής εξήγηση ορισμένοι πιστεύουν ότι το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε ασυνέπειες στα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Περισσότεροι από 82.000 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον ιό στην Κίνα, με περίπου 4.600 θανάτους, σύμφωνα με στοιχεία που συλλέχθηκαν από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και το Bloomberg News.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!