Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Επίθεση στον Μπακογιάννη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
[Tribune]: Επίθεση στον Μπακογιάννη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

[Tribune]: Επίθεση στον Μπακογιάννη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη έκανα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, μετά τις δηλώσεις του δημάρχου, περί επικινδυνότητας της Λεωφόρου.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, χαρακτήρισε ως «επικίνδυνο» το γήπεδο της Λεωφόρου σε τηλεοπτική του συνέντευξη και η Θύρα 13 απάντησε με ανακοίνωσή της, υπενθυμίζουν τα γεγονότα για τη διπλή ανάπλαση και προσθέτουν ότι: «Δε θα δεχτούμε άλλη φορά τέτοιου είδους δηλώσεις».

Η σχετική ανακοίνωση:

“Κώστα Μπακογιάννη, με τεράστια προσοχή παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις σου, όπως παρακολουθούμε κάθε τι που αφορά την εξέλιξη του γηπεδικού, σχετικά με τα πλάνα του Δήμου Αθηνών που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο.Εφιστούμε την προσοχή τόσο σε εσένα όσο και στους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς υπενθυμίζοντάς σας τα παρακάτω:

1. Το γήπεδο που διαπραγματευόμαστε να κατασκευαστεί στον Βοτανικό έχει ως κύριο και σημαντικότερο γνώμονα τα συμφέροντα του συλλόγου.

2. Όταν χτιστεί θα γίνει με σκοπό το καλό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ και όχι την ανάπτυξη οποιασδήποτε ξεχασμένης και παραμελημένης περιοχής της Αθήνας, ούτε την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων άσχετα με τα συμφέροντα του συλλόγου.

3. Την όποια απόφαση σχετικά με την έναρξη εργασιών στο Βοτανικό και την παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου θα την λάβει ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο. μετά από γενική συνέλευση του ερασιτέχνη εάν και εφόσον οι όροι παραχώρησης είναι συμφέροντες για τον σύλλογο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!