Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Επιτέλους! «Ξύπνησαν» στο Μαξίμου και κοιτάνε τι κάνει το Ισραήλ με την πανδημία – Αφού πρώτα μας «σάλταραν»
[Tribune]: Επιτέλους! «Ξύπνησαν» στο Μαξίμου και κοιτάνε τι κάνει το Ισραήλ με την πανδημία – Αφού πρώτα μας «σάλταραν»

[Tribune]: Επιτέλους! «Ξύπνησαν» στο Μαξίμου και κοιτάνε τι κάνει το Ισραήλ με την πανδημία – Αφού πρώτα μας «σάλταραν»

Κορυφαίο στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε πως για τα ζητήματα του εμβολιαστικού προγραμματισμού, οδηγός, μεταξύ άλλων, αποτελεί το Ισραήλ. Επιτέλους, λέμε, διότι μέχρι λίγο καιρό είχαν για οδηγούς αποκλειστικά τους ανίκανους γιάπηδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Ισραήλ ήδη προχωρά σε τρίτη δόση από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το Ισραήλ είχε ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε τρίτη δόση από τα μέσα Απριλίου, αλλά εδώ δεν έδιναν σημασία.

Πετούσαν χαρταετό, περίμεναν «γραμμή» από τους ανίκανους των Βρυξελλών.

Και βεβαίως διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις στον ελληνικό λαό ότι με δύο δόσεις «έληξε» το θέμα και ότι οι εμβολιασμένοι θα ήταν άτρωτοι. Τέτοιες ανοησίες έλεγαν και τώρα αναρωτιούνται γιατί η Ελλάδα έχει τόσους αρνητές.

Οι αντιφάσεις και τα ψέματα των φερέφωνων της κυβερνητικής προπαγάνδας ευθύνονται για το πλήθος των αρνητών.

Διαβάστε τι έλεγε εδώ και πέντε μήνες το Ισραήλ και οι εγχώριοι μικρονοϊκοί νεοφιλελεύθεροι, μαζί και οι ακαταδίωκτοι καθηγητάδες, ούτε έδιναν σημασία: 20 Απριλίου 2021, Το Ισραήλ θα εμβολιάσει ξανά τους πολίτες σε έξι μήνες – Τι είπε ο Νετανιάχου

Η ίδια κυβερνητική πηγή υπογράμμισε πως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών (μεγάλα ακαταδίωκτα μυαλά), ωστόσο πρόσθεσε ότι μεταξύ των σεναρίων που συζητούνται είναι αν η αναμνηστική δόση θα χορηγείται με βάση την ηλικία, για παράδειγμα άνω των 60 ετών, ή βάσει του χρόνου ολοκλήρωσης του αρχικού εμβολιαστικού κύκλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!