Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Η επιστολή-απάντηση του Σκουρλέτη στην ΕΣΗΕΑ για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ
[Tribune]: Η επιστολή-απάντηση του Σκουρλέτη στην ΕΣΗΕΑ για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

[Tribune]: Η επιστολή-απάντηση του Σκουρλέτη στην ΕΣΗΕΑ για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε ο Πάνος Σκουρλέτης στον απόηχο των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει το σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, χθες, σχετικά με τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ .

Σημειώνεται πως η ΕΣΗΕΑ έστειλε επιστολή χθες στον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για διασυρμό των Ελλήνων δημοσιογράφων στο επίμαχο σποτ.

Στην επιστολή-απάντησή του, ο Πάνος Σκουρλέτης σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την πρόθεση να προσβάλλουμε το δημοσιογραφικό κόσμο» με το συγκεκριμένο βίντεο, ενώ τονίζει ότι «είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, αλλά και σε κοινές πρωτοβουλίες οι οποίες μπορούν να προωθήσουν την υπόθεση της πολυφωνίας στην ενημέρωση και την ενίσχυση των ΜΜΕ για την εξασφάλιση της πλουραλιστικής, δημοκρατικής ενημέρωσης των πολιτών».

Αναλυτικά η επιστολή-απάντηση του Πάνου Σκουρλέτη:

Προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Λάβαμε την επιστολή σας της 19ης Ιουνίου 2020 αναφορικά με το τελευταίο video του ΣΥΡΙΖΑ, που ως θέμα έχει την επιδίωξη της κυβέρνησης να διαμορφώσει ένα δίκτυο ΜΜΕ που θα της παρέχει άκριτη στήριξη, μέσω της απευθείας διάθεσης 20 εκατ. ευρώ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» με όρους αδιαφάνειας, καθώς αρνείται να αποκαλύψει τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Ενημέρωσης.

Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την πρόθεση να προσβάλλουμε το δημοσιογραφικό κόσμο με το συγκεκριμένο video. Αντιθέτως, θεωρούμε ότι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι αδύνατο να ταυτιστεί με ό,τι αντιπροσωπεύει η μορφή που πρωταγωνιστεί σε αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!