Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: Εντολή για έρευνα για τον θάνατο του 35χρονου από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη
[Tribune]: Εντολή για έρευνα για τον θάνατο του 35χρονου από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη

[Tribune]: Εντολή για έρευνα για τον θάνατο του 35χρονου από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη

Εντολή για διεξαγωγή έρευνας αναφορικά με τις συνθήκες που έχασε τη ζωή του ο 35χρονος ξυλουργός από κορωνοϊό, στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της πόλης.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, στο πλαίσιο της έρευνας, που σε πρώτη φάση θα ανατεθεί σε Πταισματοδίκη, αναμένεται να αναζητηθούν το ιστορικό νοσηλείας του 35χρονου και το πιστοποιητικό θανάτου. Αναμένεται να κληθούν για κατάθεση και οι οικείοι του.

Αφού συγκεντρωθεί το υλικό και ληφθούν οι καταθέσεις από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος, το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη από επιδημιολόγο ή λοιμωξιολόγο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ τα ευρήματα της προκαταρκτικής εξέτασης θα εκτιμηθούν στη συνέχεια από την εισαγγελική Αρχή για το εάν στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες από αμέλεια, συνδεόμενες με ιατρικές ενέργειες που έλαβαν χώρα στην περίπτωση του 35χρονου.

Οι καταγγελίες της οικογένειας και ο θρήνος

Ο 35χρονος άνδρας , που δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, αρχικά εμφάνισε ήπια συμπτώματα και το πρώτο τεστ που του έγινε, βγήκε αρνητικό. «Στο νοσοκομείο πήγα Μ. Τετάρτη. Περπατώντας μπήκε μέσα , με 38 πυρετό έκανε εισαγωγή , το οξυγόνο του ήταν 95.

Την Παρασκευή τον πήγαν στο Γεννηματά και του έκαναν την αξονική και έδειξε μια πολύ βαριά μορφή πνευμονίας. Και το δεύτερο τεστ όμως βγαίνει αρνητικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!