Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Δημοσκόπηση: Έξι στους δέκα Έλληνες θεωρούν πιθανό ένα θερμό επεισόδιο
[Tribune]: Δημοσκόπηση: Έξι στους δέκα Έλληνες θεωρούν πιθανό ένα θερμό επεισόδιο

[Tribune]: Δημοσκόπηση: Έξι στους δέκα Έλληνες θεωρούν πιθανό ένα θερμό επεισόδιο

Ανοίγει η ψαλίδα ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της Opinion Poll αφού οι πολίτες εμφανίζονται ικανοποιημένοι σε μεγάλο ποσοστό από τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωστόσο έκδηλη είναι η ανησυχία για θερμό επεισόδιο λόγω της τουρκικής επιθετικότητας αφού το 61% θεωρεί ότι υπάρχει κίνδυνος θερμού επεισοδίου.

Από και πέρα, τους συνολικούς χειρισμούς της στα Ελληνοτουρκικά αποδέχεται το 67%, στην περίπτωση του κορωνοϊού το 70% και στην διαχείριση της οικονομικής κρίσης το 48%.

Τα ποσοστά αυτά διαμορφώνονται, αφού πέραν των ψηφοφόρων της Ν.Δ σημαντικά τμήματα ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζονται θετικά για τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυριαρχεί αφού διαθέτει το 67.7% των θετικών απόψεων των πολιτών, ενώ το 70% τον κρίνει θετικά ως Πρωθυπουργό.

Μάλιστα τα ποσοστά αυτά αυξάνονται. Δείχνει να διαθέτει ένα διακομματικό ακροατήριο που τον αντιμετωπίζει θετικά και βασικά με εμπιστοσύνη.

Το σκηνικό αυτό διαμορφώνεται και λόγω των χαμηλών ποσοστών υιοθέτησης της αντιπολιτευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, της μη εμφάνισης αυτή την χρονική συγκυρία αποδεκτών εναλλακτικών λύσεων.

Στο ερώτημα αν θα τα κατάφερνε καλύτερα μια Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα που αφορούν στα Ελληνοτουρκικά, στην αντιμετώπιση της πανδημίας και της οικονομικής ΝΑΙ και Μάλλον ναι απαντούν το 19%, το 15% και το 18%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!